«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ»: Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

πρεμιέρα Επίσημη πρεμιέρα στο ΠΑΛΛΑΣ έκανε η νέα ταινία της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», η νέα live action εκδοχή του κλασικού αριστουργήματος της Disney, με πρωταγωνίστρια την Έμα Γουότσον. Στην επίσημη μεταγλωττισμένη πρεμιέρα της ταινίας, την Κυριακή 12 Μαρτίου, παρευρέθηκε πλήθος μικρών και μεγάλων φίλων της ταινίας, μεταξύ των οποίων η Σία Κοσκινά και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, οι οποίες συμμετέχουν στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσκινά δανείζει τη φωνή της σε έναν από τους πιο αγαπημένους μαγεμένους χαρακτήρες του παραμυθιού, την Μαντάμ Τσαγερό, ενώ η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι αφηγήτρια στη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D αύριο Πέμπτη, 16 Μαρτίου.

πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Ίαν Στρατής και Σπύρος Ζενεμπίσης από τους Madstreet, Παναγιώτης Πάλλης από τους Stereo Soul και Αλεξάνδρα Κλάδη.

Δείτε εδώ το video της πρεμιέρας:

Η υπόθεση

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος (Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εν τω μεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

16 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D

Διάρκεια: 123 λεπτά 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Bill Condon

Σενάριο: Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos

Παίζουν και ακούγονται: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu MbathaRaw, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Χρήστος Θάνος, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπδίου, Αλέξανδρος Ντούνης, Τάσος Κωστής, Σία Κοσκινά

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Tobias A. Schliessler

Σχεδιασμός Παραγωγής: Sarah Greenwood

Κοστούμια: Jacqueline Durran

Μοντάζ: Virginia Katz