ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έχει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για τη  δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά. Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν έχει ομολογήσει -τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- αν και ήδη πολλά ηλεκτρονικά μέσα τον κατονομάζουν ως δολοφόνο της συζύγου του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει την έκδοση εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες. Κι αυτό διότι υπάρχει μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις.

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε ισχυριζόταν πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό,τι δήλωσε σχετικά με το πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η δολοφονημένη Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα και η Καρολάιν ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Leave a Reply