“Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος” στο 104 από την Παραμυθοχώρα

Η Παραμυθοχώρα φέρνει κοντά στους μικρούς της φίλους και πάλι μια τρυφερή, αστεία και συγκινητική κουκλοθεατρική παράσταση, βασισμένη στο βιβλίο του Άξελ Σέφλερ “Ο Βατραχάκος” με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Τικ και Τέλα.

Κάθε Κυριακή στο Θέατρο 104, ο Τικ και την Τέλα ζωντανεύουν και ταξιδεύουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του αγαπημένου βιβλίου σε μια παράσταση που έχει αγαπηθεί όσο λίγες!

Η Τέλα είναι κατενθουσιασμένη: θα µείνει στο σπίτι του Τικ! Ετοιμάζει τα πράγματά της προσεκτικά και φεύγει για το σπίτι του αγαπημένου της φίλου. Και τι δεν κάνουν μαζί! Παίζουν με τα αυτοκινητάκια, τα ζώα της φάρμας, το πειρατικό! Περνάνε υπέροχα! Όταν όµως πέφτουν να κοιμηθούν, η Τέλα διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να πάρει µαζί της τον αγαπηµένο της Βατραχάκο. Και τώρα; Θα τα καταφέρει ο Τικ να τη βοηθήσει να κοιμηθεί;βατραχάκος

Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ετοίμασαν με πολύ αγάπη και φροντίδα μια παράσταση που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες, ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, χρώματα και πολύ μουσική! Ο αυτοκινητόδρομος και η φάρμα παίρνουν ζωή, τα παιδιά μεταμορφώνονται στους ήρωες της ιστορίας και όλοι μαζί ταξιδεύουμε στον κόσμο του Τικ και της Τέλα. Με χιούμορ και φαντασία και εμπλέκοντας τα παιδιά με τρόπο διαδραστικό, η ομάδα της Παραμυθοχώρας ζωντανεύει μια καθημερινή ιστορία που καταφέρνει να καθησυχάσει τους φόβους κάθε παιδιού.

Διάρκεια: 50’ λεπτά
Πότε: Από 12 Μαρτίου και για περιορισμένες παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 10:30
Τιμή εισιτηρίου: 9 ευρώ
Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41 Γκάζι)
Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλ. 2109216346, 6936655925 6936655927 & viva.gr 

paramithohora.gr 

Βρείτε την Παραμυθοχώρα στο Facebook στο Ιnstagram και στο YouTube

Leave a Reply