ΣΤΟ ΤΑΛΚ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΤΑ MOTHER AND BABY AWARDS

ΤaλκΑπονεμήθηκαν τα Mother & Baby Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mother & baby care industry. Το Τaλκ ψηφίστηκε ως Best Magazine (printed or online) στην κατηγορία Baby Leisure Time Service of The Year! Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν όλες εκείνες τις εταιρείες οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη  και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και τη φροντίδα και ενημέρωση της νέας μητέρας. 

H βράβευση του Τaλκ συνέπεσε με τα 9 χρόνια κυκλοφορίας του. Κάθε μήνα, περισσότερα από 35.000 τεύχη κυκλοφορούν δωρεάν στην Αττική σε 250 στοχευμένα σημεία διανομής, ενώ 300.000 μοναδικοί χρήστες επισκέπτονται το www.talcmag.gr για να μάθουν όλα όσα απασχολούν τους γονείς σήμερα.

Το βραβείο Best Magazine (printed  or online) επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το Τaλκ αλλά και το www.talcmag.gr αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε γονείς με παιδιά από 0-12 ετών, αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να γίνουν γονείς ή απλά αγαπούν τα παιδιά.

Στο  www.babyawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σημεία διανομής του Τaλκ και εδώ μπορείτε να «ξεφυλλίσετε» το Τaλκ online.

Leave a Reply