ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ…

… να εύχεσαι να είναι γεμάτος Typotrust ο δρόμος. Γνώρισα τα συγκεκριμένα τετράδια πριν από λίγα χρόνια, μέσα από τη δουλειά μου, δηλαδή από το Τaλκ, όπου απευθύνθηκαν για να διαφημιστούν. Δεν τα γνώριζα. Είπα να τα δοκιμάσω κι εγώ και τα παιδιά και ο άντρας μου και έκτοτε δεν τα αλλάζουμε. Τα πιο αγαπημένα μας είναι τα απίστευτης ποιότητας τετράδια με καρφίτσα Special. Θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο… ξεχωριστά, ώστε να ονομαστεί Special μια ολόκληρη σειρά, που έχει αναδειχτεί σε σύμμαχο κάθε μαθητή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

  • Τα τετράδια με καρφίτσα της σειράς Special είναι ιδανικά για την καταγραφή σημειώσεων και εργασιών (στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στις ξένες γλώσσες, στη δουλειά, στο σπίτι), για μικρούς και μεγάλους.
  • Με όμορφα σχεδιασμένα και ανθεκτικά εξώφυλλα χωρίς κάδμιο, είναι κατάλληλα για παιδιά και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους.
  • Έχουν διάφορες γραμμογραφήσεις (ριγέ, καρέ, 2χαρακο, 4χάρακο κ.ά.) με σωστές αποστάσεις ώστε παιδιά και ενήλικοι να γράφουν με ευκολία και ετικέτα ονόματος 2 όψεων, που μπαίνει και βγαίνει πανεύκολα, όπου θα σημειώνουν το όνομα, το μάθημα ή τη θεματολογία του τετραδίου. 
  • Οι στρογγυλεμένες γωνίες των τετραδίων εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μαθητών, τα τετράδια δεν τσαλακώνονται και δεν σκίζονται, ενώ είναι κατασκευασμένα με χαρτί 70 γρ., το ιδανικό βάρος για να μην επιβαρύνονται οι τσάντες και κατ’ επέκταση οι πλάτες των παιδιών μας.

Διατίθενται σε κλασικό μπλε, αλλά και σε μοντέρνες υφές, σε πολλά χρώματα και σχέδια. Ανακαλύψτε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία και βρείτε ακριβώς την απόχρωση που επιθυμείτε. Βάλτε χρώμα στην εκπαίδευση των παιδιών με τη σειρά τετραδίων Special by Typotrust και καλή σχολική χρονιά! 

Μην αργείτε! Κερδίστε χρόνο και χρήματα. Αποκτήστε κι εσείς την πιο ολοκληρωμένη ποιοτική συλλογή τετραδίων Special by Typotrust για τους δημιουργούς της καρδιάς  σας. Θα τα βρείτε σε κάποιο από τα 2.500 συνεργαζόμενα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα και θα γεμίσετε τσάντες, θρανία και γραφεία με χρώματα και ποιότητα! Δείτε όλα τα προϊόντα Typotrust εδώ. 

Typotrust: Αρχιμήδους 70, Κορωπί 194 00
T: 210 6627 252-3
E: typotrust@typotrust.gr
www.typotrust.gr
Facebook: Typotrust.gr
Instagram: Typotrust.gr

One Response

  1. Φωτεινη Παναγουλη 30 Αυγούστου, 2022

Leave a Reply