ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ, ΜΠΟΤΟΞ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΣΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

faceΠαιδιά, υποχρεώσεις, δουλειά, ιώσεις, ξενύχτια, μαγείρεμα και χρέη… οδηγού, φυσικά, αφήνουν ελάχιστα λεπτά μέσα στο 24ωρο διαθέσιμα αποκλειστικά για εμάς τις μαμάδες. Από αυτά, λοιπόν, πόσα είμαι διατεθειμένη να ξοδέψω μπροστά στον καθρέφτη;

Κανένα θα σας έλεγα, ώσπου μια μέρα κοίταξα το είδωλό μου για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα και συνειδητοποίησα ότι είμαι η περίπτωση μιας 25χρονης (γιατί τόσο αισθάνομαι) στο κορμί και στο πρόσωπο μιας 40χρονης (γιατί τόσο είμαι). Θαμπάδα, κούραση, κάποιες ρυτίδες και η εμφανής άρνηση του δέρματος να πολεμήσει με τη βαρύτητα με έστειλαν ευθύς στο google να αναζητώ πληροφορίες για botox, υαλουρονικά και άλλα ενέσιμα. Και πριν προλάβω να σχηματίσω το νούμερο του σούπερ-δερματολόγου, το… καλό αγγελάκι μού θύμισε «παγωμένα» μέτωπα, ανέκφραστα πρόσωπα, αφύσικα φουσκωμένα μάγουλα και χείλη.

Αναζητώντας πιο φυσικές λύσεις ανακάλυψα το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του νότου. Την Αλίκη και τον μαγικό χώρο της στο Καβούρι. Η Αλίκη Μέρμηγκα, λοιπόν, είναι αισθητικός που αφοσιώθηκε στις φυσικές, ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου. Με αυτές βοηθά τα σημεία του προσώπου τα οποία δεν οξυγονώνονται να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους και να μη δείχνουν θαμπά. Αυτή είναι η μετριόφρων τοποθέτηση της ίδιας.

Γιατί εγώ θα σας πω ότι ύστερα από μια μόνο επίσκεψη στην Αλίκη έμοιαζα σαν να έχω κάνει λίφτινγκ! Πώς; Υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που αναζωογονούν το δέρμα, απαλλάσσουν τους μυς από δυσάρεστες εντάσεις που αλλοιώνουν να χαρακτηριστικά, οξυγονώνουν την περιοχή του κρανίου, του λαιμού και των ώμων και τελικά αμβλύνουν ή προλαβαίνουν τα σημάδια του χρόνου! Όλα αυτά σε μια εντελώς χαλαρωτική και ανακουφιστική συνεδρία που πραγματικά δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ. Μια συνεδρία που με γύρισε πίσω στο χρόνο καθώς το πρόσωπό μου έδειχνε ξεκούραστο και φωτεινό και εγώ εντελώς ήρεμη και χαλαρή για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό συνέβη, όπως μου είπε η Αλίκη, επειδή οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης στοχεύουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού διαμέσου της ροής της λέμφου.

Τα παρακάτω αποτελούν μαρτυρίες ανθρώπων που δέχθηκαν ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης για διάστημα 6-7 εβδομάδων.

 • Ξεκούραστα μάτια με λιγότερα πρηξίματα
 • Απαλλαγή από πονοκεφάλους
 • Καλύτερος ύπνος
 • Περισσότερη διαύγεια
 • Βαθιά σωματική και νοητική χαλάρωση
 • Καλύτερη αναπνοή
 • Καλύτερη λειτουργία της γνάθου
 • Καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και του κρανίου
 • Ανόρθωση των μυών
 • Φυσικό γέμισμα των ρυτίδων
 • Αίσθηση ευεξίας

Οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης συνήθως ακολουθούν έναν κύκλο 6 θεραπειών χωρίς αυτό να είναι απόλυτο και περιοριστικό. Ο αριθμός τους εξαρτάται από το αρχικό στάδιο το οποίο βρίσκεται κάθε άνθρωπος και από το σημείο στο οποίο θέλει να φτάσει. Καλό είναι να συμπληρωθούν οι 6 συνεδρίες. Μία με δύο φορές την εβδομάδα αρκούν για να ξυπνήσει ο οργανισμός και να αρχίσει να αποδίδει.

Άρα, λοιπόν, φίλες μου μαμάδες, ανάμεσα σε σχολεία, βαθμούς, τραπέζια, δώρα, βαφτιστήρια, βρείτε λίγο χρόνο και αφιερώστε τον στην Αλίκη, στις μοναδικές φυσικές θεραπείες της για πρόσωπο και σώμα και στον πάντα νέο σας εαυτό.

https://www.holnatural.com

Αλίκη Μέρμηγκα

Ολιστικές Θεραπείες Αντιγήρανσης

Οργανικά Προϊόντα

Ωράριο λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00

Κατόπιν Ραντεβού στο 697 28 24 199 

Leave a Reply