ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ: ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ “ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ” HEDVIG MONTGOMERY

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Free Press για γονείς Τaλκ προσκαλούν εσάς τους γονείς σε μια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά την εποχή της πανδημίας» την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, στις 7 το βράδυ, ζωντανά από τη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Η Νορβηγίδα συγγραφέας Hedvig Montgomery,  ψυχολόγος με ειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στην οικογενειακή συμβουλευτική, τη θεραπεία ζεύγους και την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων, και η ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος γονέων Χριστίνα Ρασιδάκη συζητούν για τις δυσκολίες της ανατροφής των παιδιών στην εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού, πώς όλη αυτή η περιπέτεια μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα και τον ψυχισμό των παιδιών κάθε ηλικίας, καθώς και για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες στη ζωή και στη συμπεριφορά τους. Συντονίζει η αρχισυντάκτρια του Τaλκ και του www.talcmag.gr Πελιώ Παπαδιά. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση.
Αφορμή για τη συζήτηση «Μεγαλώνοντας παιδιά την εποχή της πανδημίας» θα αποτελέσουν τα βιβλία της μπεστ σέλερ σειράς Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα. Μια εγκυκλοπαίδεια της παιδικής ηλικίας που αποτελείται από πέντε τόμους. Μια σύγχρονη βίβλος για γονείς του 21ου αιώνα, που πασχίζουν να συμβαδίσουν με το παιδί τους καθώς αυτό μεγαλώνει και αλλάζει.
Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση και για να θέσετε τα ερωτήματά που σας απασχολούν, συντονιστείτε στη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Μια εγκυκλοπαίδεια της παιδικής ηλικίας, μια σανίδα σωτηρίας για τους γονείς  Μια σειρά πέντε τόμων η οποία
Τα βιβλία της σειράς προλογίζει και έχει επιμεληθεί η ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος γονέων και συγγραφέας Χριστίνα Ρασιδάκη.

«Η Hedvig Montgomery έρχεται να καθοδηγήσει και να καθησυχάσει κάθε γονιό. Με άµεσο και προσηνή τρόπο δίνει εξηγήσεις και πολλές συµβουλές για να αντιµετωπίζετε αλλά και να παρακάµπτετε τους σκοπέλους κάθε ηλικίας».
Χριστίνα Ρασιδάκη

Leave a Reply