ΠΑΜΕ “GOETHE” ΚΑΙ ΛΕΜΕ “GUTEN MORGEN” ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πάμε Goethe και λέμε «Guten Morgen» με το καλημέρα! Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το μάθημα το παιδί ή ο έφηβος έχει ως κύρια γλώσσα διδασκαλίας τα Γερμανικά. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι μαθητές προετοιμάζονται σωστά και με συνέπεια για τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά μας, εξασφαλίζοντας ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι διδακτικές μέθοδοι έχουν άξονα τον κόσμο των παιδιών και των εφήβων. Αυτό σημαίνει πως μαθαίνουν τη γλώσσα και τις δομές της στην πράξη, μέσω δραστηριοτήτων και ερευνητικών εργασιών. Έτσι η εκμάθηση γίνεται ταυτόχρονα διασκέδαση, αφού έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τη γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό. Σημαίνει ακόμα πως μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκολίες που προσφέρει η τεχνολογία.

Το Goethe-Institut Athen ανταποκρίνεται στα μέτρα που επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορονοϊού και συμβάλλει έτσι στην αντιμετώπισή του. Πρωταρχικό μέλημα είναι να διασφαλιστεί το ανώτατο δυνατό επίπεδο προστασίας για όλους μας. Για αυτό λοιπόν το Goethe-Institut Athen επεξεργάστηκε, σε συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας σε επαγγελματικούς χώρους, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ορθών πρακτικών υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα προστασίας: https://www.goethe.de/ins/gr/el/sta/ath/ueb/cov/hkz.html 

Goethe-Institut Athen

Τμήματα Γερμανικών για παιδιά και εφήβους

Εγγραφές και Κατατακτήριο τέστ: 1-15/9

Έναρξη μαθημάτων: 26/9 

10% έκπτωση για εγγραφές μέχρι 15/9

Εγγραφείτε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει μέσω Webshop και πληρώστε τα δίδακτρα απ’ ευθείας και άνετα από το σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.goethe.de/athen ή απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γλωσσικού Τμήματος του Goethe-Institut Athen, Τηλ. 210 36 61 038

Leave a Reply