ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ CYBEX ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

cybexΠολλές μέλλουσες μαμάδες και πολλοί μέλλοντες μπαμπάδες αγχώνονται και μας ρωτούν: Πού και τι να αγοράσω εν μέσω καραντίνας για το μωρό που έρχεται; Και εντάξει, ρούχα θα μου χαρίσουν φίλες, αλλά τι θα κάνω με το καθισματάκι αυτοκινήτου, για το οποίο απαιτώ μέγιστη ασφάλεια και αναμένω τις προσδοκίες μου αυτές να ικανοποιούνται στο έπακρο; Πώς θα φέρω το μωρό μου από το μαιευτήριο στο σπίτι και πώς θα το πάω στον παιδίατρο για τις πρώτες επισκέψεις; Για να βοηθήσουμε όσους πρόκειται να γίνουν άμεσα γονείς, κάναμε μια έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου της CYBEX, τα οποία θεωρούνται κορυφαία στην αφορά τόσο από άποψη ασφάλειας, όσο και από άποψη deign. Δείτε αναλυτικά:

43-aton-m-i-size_124_victory-black-primary_image_en-en-5b3d02bcb002fΒρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Aton M i-Size: Το Aton M i-Size προσφέρει την πλέον προηγμένη τεχνολογία ασφαλείας. Σε συνδυασμό με τη Βάση Μ (διατίθεται ξεχωριστά), το κάθισμα αυτό πληροί τις προδιαγραφές του νέου κανονισμού i-Size, του νέου προτύπου της Ε.Ε. για την ασφάλεια των παιδιών, ο οποίος καθιστά υποχρεωτική τη μεταφορά των παιδιών σε θέση με φορά προς τα πίσω μέχρι και τον 15ο μήνα ζωής. Το Aton M i-Size είναι κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη ύψους 45-87 εκ. (μέγιστο βάρος: 13 κιλά) και σε αυτό η modular πρωτοπορία συναντά τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Το Aton M i-Size διαθέτει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 11 θέσεων με ενσωματωμένες ζώνες και αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι, το οποίο προσφέρει μια σχεδόν οριζόντια θέση για τα πρόωρα και τα νεογέννητα μωρά. Σε συνδυασμό με το Σύστημα L.S.P. και το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, συμβάλλει στην αποτελεσματική προστασία του παιδιού. Το προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους, η μαλακή επένδυση του συστήματος ασφαλείας, και η XXL αντιηλιακή κουκούλα εξασφαλίζουν άνετες διαδρομές.

76-sirona-z-i-size_178_autumn-gold-primary_image_en-en-5d7fb5d202475Βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Sirona S i-Size: Με το κάθισμα αυτό, , για παιδιά ηλικίας από 0 έως περίπου 4 ετών (45 εκ – 105 εκ), η CYBEX έθεσε νέα πρότυπα στον τομέα της προστασίας από πλευρικές και μετωπικές συγκρούσεις, δημιουργώντας ένα προϊόν με φορά προς τα πίσω και με ενσωματωμένη γραμμική προστασία πλευρικής σύγκρουσης (L.S.P.), που επισκιάζει κάθε προκάτοχό του. Το Sirona Z i-Size ανήκει στη σειρά CYBEX Z και, χάρη στον μηχανισμό του, μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή 360°. Επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση του παιδιού από την πόρτα, ενώ η εναλλαγή ανάμεσα στη θέση προς τα πίσω και προς τα εμπρός είναι πολύ απλή. Η ανάκλιση 5 θέσεων και το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 επιπέδων καθιστούν το κάθισμα έξτρα εργονομικό.

31-aton-5_169_navy-blue-primary_image_en-en-5d7f9aaf5a46a

Βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Aton 5:  To Aton 5, Από 0 έως περίπου 18 μηνών, ενισχύει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά της επιτυχημένης σειράς Aton και γίνεται ο πιο ασφαλής και άνετος σύντροφος ταξιδιού για το μωρό σας.  Τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους 8 θέσεων με ενσωματωμένες ζώνες, τα οποία ενισχύουν την ήδη εξαιρετική ασφάλεια που παρέχουν το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας και το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό Σύστημα L.S.P., σε συνδυασμό με τα νέα χαρακτηριστικά άνεσης, όπως η XXL πτυσσόμενη αντιηλιακή κουκούλα με προστασία UPF50+, συνθέτουν το τέλειο σύστημα μεταφοράς για τα πρόωρα και τα νεογέννητα μωρά. Μια νέα λειτουργία επιτρέπει την επίτευξη της ιδανικής γωνίας κάθισης και διασφαλίζει ότι το μωρό κάθεται με το κεφάλι, τον αυχένα και το στέρνο του απόλυτα ευθυγραμμισμένα. Έτσι, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος ασφυξίας από το κεφάλι που γέρνει προς τα εμπρός. Το βρεφικό αυτό κάθισμα, που περιέχει και αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι για οριζόντια θέση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος είτε με κάποια από τις βάσεις της CYBEX για εύκολη εγκατάσταση.

75-cloud-z-i-size_178_autumn-gold-primary_image_en-en-5d7faf51e78a9

Βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Cloud Z i-Size: Το Cloud Z i-Size, που προορίζεται για  παιδιά 0-18 μηνών (45 εκ – 87 εκ), είναι ο διάδοχος του βραβευμένου Cloud Q και είναι κατά 15% ελαφρύτερο. Επίσης έχει αυστηρά μόνο rear facing (το παιδί κοιτάζει προς τα πίσω) και τρία βασικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό:

  • Εργονομική οριζόντια θέση (το μοναδικό της αγοράς στην κατηγορία του)
  • Μηχανισμός περιστροφής 180° (Για να διευκολύνεται η επιβίβαση και αποβίβαση του παιδιού από το αυτοκίνητο, το κάθισμα περιστρέφεται προς την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου, χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό περιστροφής της Βάσης Z)
  • Ενσωματωμένο Σύστημα Προστασίας από πλευρική σύγκρουση (Σύστημα L.S.P.), το οποίο –σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας– αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού σε μια πλευρική σύγκρουση

Το Cloud Z i-Size μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε καροτσάκι της CYBEX, της gb και άλλων επιλεγμένων μαρκών, με τη βοήθεια ενός αντάπτορα. Έτσι, το βρεφικό κάθισμα ενσωματώνεται σε ένα βολικό σύστημα μεταφοράς για εύκολες μετακινήσεις έξω από το αυτοκίνητο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση με μια ενιαία φιλοσοφία σχεδιασμού. To Cloud Z i-Size είναι μέρος της Z-line Modular System. Η βάση Ζ είναι μια μακροπρόθεσμη λύση και μπορεί να φιλοξενήσει δύο διαφορετικά καθίσματα με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά μέχρι και 4 ετών.

functionality_76_sirona-z-i-size_593_sensorsafe-a-unique-smart-clip-that-enhances-the-safety-of-your-child-seated-in-the-car_en-en-5c1b8fecc101a

Για όλα τα προϊόντα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το SensorSafe, ένα έξυπνο κλιπ που ενισχύει την ασφάλεια του παιδιού σας όταν κάθεται στο αυτοκίνητο. 

Εσείς έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, και το παιδί σας είναι πιο ασφαλές. Συνδυάζοντας την έξυπνη τεχνολογία με τον έξυπνο σχεδιασμό, η CYBEX δημιούργησε το SensorSafe που σας βοηθά να παρακολουθείτε την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας. Διαθέσιμο για πολλά καθίσματα CYBEX Platinum και Gold i-Size, το κλιπ SensorSafe συνδέεται στο σύστημα ασφαλείας. Το SensorSafe στέλνει ειδοποιήσεις για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων: αν το παιδί ξεκουμπώσει το κλιπ, αν το παιδί κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας ή επειδή έμεινε μόνο του στο αυτοκίνητο, ή αν το παιδί είναι καθισμένο πάρα πολλή ώρα. Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται μέσω Bluetooth στο smartphone σας μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής, η οποία παρέχει επίσης οδηγίες για την εγκατάσταση, βίντεο με οδηγίες, συχνές ερωτήσεις, και πολλά άλλα.

Επισκεφτείτε: 

https://cybex-online.com/el-gr 

https://www.facebook.com/cybexGR/ 

https://www.instagram.com/cybex_global/?hl=el

Leave a Reply