6 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΑΛΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ταλκΗ παιδική πούδρα, το γνωστό μας ταλκ (το οποίο, όπως καταλαβαίνετε, εμείς εδώ στο Τaλκ το αγαπάμε πολύ) είναι συνδυασμένο στο μυαλό μας με την φροντίδα του δέρματος του μωρού μας. Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη χρήση του, το ταλκ έχει ακόμη αρκετές πρακτικές εφαρμογές που ίσως δεν γνωρίζετε. Για να τις διαβάσουμε προσεχτικά:

Απομακρύνει εύκολα την άμμο από το σώμα και τα ρούχα

ksipoliti
Κατά την επιστροφή σας από την παραλία και πριν μεταφέρετε όλη την άμμο μέσα στο σπίτι, ρίξτε λίγο ταλκ στα πόδια και όπου αλλού υπάρχει άμμος. Αυτό θα απορροφήσει την υγρασία και η άμμος θα φύγει με μια βούρτσα ή πιο απλά, με ένα τίναγμα.

Βοηθάει τα πόδια μας να δείχνουν μεταξένια

Smooth female legs on a grey background

Αν θέλετε πόδια απαλά, απλώστε λίγο ταλκ σε στεγνά πόδια, πριν από το ξύρισμα. Θα κάνει το ξυραφάκι να γλιστράει πιο εύκολα!

Βοηθάει στις φουσκάλες

fouskales_sta_podia_324116982
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σάς προκαλούν φουσκάλες; Για να τις προλάβετε ρίξτε λίγη πούδρα στις γόβες σας.

Βοηθάει στη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής

lipara-mallia
Αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, βάλτε μια μικρή ποσότητα πούδρας στις ρίζες των μαλλιών σας. Η πούδρα θα τραβήξει την λιπαρότητα και εσείς θα δείχνετε φρεσκολουσμένες.

Βοηθάει στον καθαρισμό από τις λαδιές στο ύφασμα

talk3
Ρίξτε λίγο ταλκ επάνω στη λαδιά, αφήστε λίγη ώρα, τρίψτε καλά και απομακρύνετε την επιπλέον σκόνη με μια βούρτσα. Μπορείτε να επαναλάβετε μέχρι να φύγει ο λεκές. Μετά, πλύνετε το ρούχο κανονικά.

Ξεμπερδεύει τις λεπτές σας αλυσίδες
mjMX3sl

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να ανοίξετε την αγαπημένη σας αλυσίδα για να τη φορέσετε καθώς έχει κάνει πολλούς κόμπους. Μην στενοχωριέστε! Ρίξτε λίγο ταλκ και τρίψτε ελαφρά με τα χέρια σας. Η αλυσίδα θα ανοίξει αμέσως.

Leave a Reply