ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙ;

αιθέριο έλαιο λεμόνιΈνα από τα αγαπημένα μου έλαια είναι το αιθέριο έλαιο λεμονιού. Μυρίζει απίστευτα και πραγματικά με βοήθησε να μάθω να καθαρίζω τα πάντα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι καθαρό και πραγματικά πολύ φθηνό. Είναι ένα λάδι που σίγουρα θα πρέπει να το έχετε στο ντουλάπι σας αφού υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Για να δούμε μερικούς τρόπους που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη καθημερινότητά σας:

  1. Αφαιρέστε τα κολλώδη υπολείμματα από τις ετικέτες τρίβοντας με μερικές σταγόνες σε στεγνό πανί.
  2. Για να απαλείψετε τις άσχημες οσμές από τα χαλιά σας, ρίξτε το αίθεριο έλαιο λεμονιού και αφήστε το για λίγα λεπτά να εισχωρήσει μέσα στην τρίχα. Το χαλί σας θα μυρίζει σαν καινούριο.
  3. Λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου λεμόνι σε σφουγγάρι για να τρίψετε τη ντουσιέρα, τη μπανιέρα και τους νεροχύτες καθαρίζει καλύτερα από τα σκληρά απορρυπαντικά του εμπορίου.
  4. Καθαρίστε τις μυρωδιές από το φούρνο μικροκυμάτων σας γεμίζοντας ένα μικρό μπολ με νερό, ξύδι και μερικές σταγόνες έλαιου λεμονιού. Ενεργοποιήστε το φούρνο για τουλάχιστον 2 λεπτά και δείτε τις μυρωδιές να εξαφανίζονται.
  5. Βάλτε λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου λεμόνι σε ένα μπολ με νερό και βάλτε το σε ένα σημείο του σπιτιού σας. Η μυρωδιά θα σας συναρπάσει.
  6. Αν τα παπούτσια σας μυρίζουν άσχημα, πάρτε ένα καθαρό πανί και βάλτε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο λεμονιού. Τοποθετήστε το στο εσωτερικό των παπουτσιών για μια ολόκληρη νύχτα. Την επόμενη μέρα, θα μυρίζουν φρεσκάδα σαν να είναι καινούρια!
  7. Γεμίστε παγοκυψέλες με ξύδι και λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου και τοποθετήστε στον κάδο σκουπιδιών σας για φρεσκάδα και καθαριότητα.
  8. Για να αφαιρέσετε την σκουριά από τα μαχαιροπήρουνα σας, τοποθετήστε τα σε μείγμα νερού και έλαιο λεμονιού! Αυτό λειτουργεί τέλεια!
  9. Φτιάξτε μόνοι σας ένα σπρέι καθαρισμού από νερό, ξύδι και έλαιο λεμόνι και καθαρίστε τις λείες επιφάνιες του σπιτιού σας για περισσότερη φρεσκάδα στο χώρο σας.
  10. Το έλαιο λεμονιού είναι γνωστό για τη λιπαντική του ιδιότητα συμβάλλοντας στα καλογυαλισμένα έπιπλα σε προσεγμένη όμως δοσολογία.

cleanwithlemon

No Responses

Leave a Reply