ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

1-الحيرة-في-الاختيار

Κάθε μέρα η ίδια η ιστορία! Φοράμε ρούχα τα οποία πάντα κρύβουν μικρά μυστικά στα “μανίκια” τους. Είναι σαφές ότι θα πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από τη μόδα, το στιλ, τα παπούτσια, τι σημαίνει η λέξη “άνετο” και “ευκολοφόρετο” για να μπορούμε να νιώθουμε καθημερινά εντυπωσιακές έστω και με ένα απλό μαντήλι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μικρά μυστικά που μπορείς να τα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου και να πεις “μα πώς δεν το είχα σκεφτεί;”

  1. Όσο κομψό και όμορφο είναι ένα ζευγάρι παπούτσια τόσο άχαρο είναι όταν δεν είναι σου είναι άνετο! Αν ανήκεις στην κατηγορία που έχεις αγοράσει παπούτσια που σου είναι λίγο στενά αλλά τα αγόρασες επειδή σου άρεσαν, υπάρχει λύση! Κατάψυξη! Γέμισε δύο σακουλάκια με νερό μέχρι τη μέση και κάνε ένα σφιχτό κόμπο! Έπειτα τοποθέτησέ τα μέσα στα παπούτσια και άφησε τα όλη νύχτα στην κατάψυξη! Εννοείται δε θα μεγαλώσουν κατά ένα νούμερο αλλά θα κάνει αισθητή διαφορά!
  2. giphyΤι καλό μπορεί να κάνει το κερί μέλισσας στα πάνινα παπούτσια σας; Τα κάνει αδιάβροχα! Τώρα μπορείς να φοράς τα όμορφα πάνινα παπούτσια σου ακόμα και όταν βρέχει, αρκεί να τα περάσεις μια στρώση κερί μέλισσας!
  3. paninaΈχεις βαρεθεί τις θηλιές στα καλσόν σου και το κλασικό κόλπο με το βερνίκι νυχιών όταν γίνεται μια θηλιά. Θα σας πούμε το κόλπο με τη λακ! Πριν βάλεις το καλσόν ψέκασέ το με λακ για να τις αποφύγεις!
  4. tightsΣε πολλές από εμάς έχει τύχει να καθίσουμε σε ένα παγκάκι και να κολλήσει τσίχλα στο αγαπημένο μας ρούχο! Είναι χρήσιμο να ξέρεις ότι αν κάποια στιγμή σού τύχει, πρέπει να βάλεις πάγο! Πάγωσε την και μετά αφαίρεσε την με μεγάλη ευκολία!
  5. giphy (1)Σχεδόν καθημερινά συμβαίνει το αποσμητικό μας να αφήνει λεκέδες! Ό,τι και να κάνεις, όταν φοράς κάτι και προσπαθείς να μην ακουμπήσει στο αποσμητικό σου, τις περισσότερες φορές αφήνει το σημάδι του. Τι κάνεις τότε; Παίρνεις ένα μωρομάντηλο και το αφαιρείς! Τόσο απλά!
  6. giphy (4)Μάλλον θα συμφωνείς ότι η κιτρινίλα στα ασπρόρουχα δεν είναι ό,τι πιο κομψό. Γι’ αυτό πριν τα βάλεις για πλύσιμο κάνε ένα κόλπο που ίσως θα έκανε η μαμά ή η γιαγιά σου! Ψέκασε τους λεκέδες με χυμό λεμονιού!

giphy (3)

Leave a Reply