ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ TIPS ΑΠΟ ΤΟ STREP SUGARING ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ & TIPS ΑΠΌ ΤΟ STREP SUGARINGΤο καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας είναι το STREP Sugaring. Με αποτριχωτικές ταινίες για το σώμα, το  πρόσωπο, και τις ευαίσθητες περιοχές αλλά και με κερί αποτρίχωσης, δεν θα σας απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα και το βιβλίο που θα πάρετε μαζί σας!

Προετοιμαστείτε κατάλληλα.. το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

  1. Δοκίμασε ένα απαλό μασάζ γύρω από τα μάτια με καστορέλαιο! Θα ενυδατώσει την περιοχή των ματιών και θα αναδείξει το μακιγιάζ σου.
  1. Τόλμησε να δοκιμάσεις λευκό eyeliner κάτω από τα μάτια! Θα σου δώσει ένα ξεκούραστο και έντονο βλέμμα.
  1. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου . Όσο πιο πολύ τη δροσίζεις με καθημερινά ντους, τόσο πιο πολύ χρειάζεται ενυδάτωση. Ευτυχώς με τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep Sugaring θα έχεις ξενοιάσει από την διαδικασία της αποτρίχωσης για 4 – 6 εβδομάδες.
  1. Δοκίμασε μάσκες στο σπίτι! Χρησιμοποίησε τα υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και αναζωογόνησε το πρόσωπό σου.
  1. Υιοθέτησε την braid hair τάση! Οι πλεξούδες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο! Extra Tip: Πιάσε τα μαλλιά σου σε δύο μεγάλες πλεξούδες το βράδυ και το πρωί θα έχεις υπέροχα κυματιστά μαλλιά.
  1. Ανάδειξε την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα με λίγη bronze πούδρα στα ζυγωματικά, στο πιγούνι και στο μέτωπο. Χρησιμοποίησε τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου STREP Sugaring για ακόμα πιο λείο πρόσωπο.
  1. Δρόσισε την επιδερμίδα σου με αλόη βέρα. Ετοίμασε παγάκια αλόης για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
  1. Στέγνωσε πολύ καλά το δέρμα σου πριν την αποτρίχωση! Και μην ξεχνάς, το αποτριχωτικό κερί Strep Sugaring είναι βασισμένο στην πανάρχαια μέθοδο αποτρίχωσης από την Ανατολή και έχει σαν βάση του την καστανή ζάχαρη και το μέλι.

hgfj

Λίγα λόγια για το Strep: Με μακρά παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Strep εύλογα θεωρείται ο Ειδικός στην Αποτρίχωση. Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, όλα τα προϊόντα Strep καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο. Στην οικογένεια προϊόντων αποτρίχωσης Strep περιλαμβάνονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ. οι σειρές Strep Crystal line, Strep Argan Oil και Strep Sugaring.

Leave a Reply