ΣΧΟΛΗ ΚΑΝΑΣΗ: ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με τη νέα σχολική χρονιά, μαζί με τους μαθητές της, μεγαλώνει και η Σχολή Κανάση! Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, που έχει ξεκινήσει από το 1960 στα Άνω Ιλίσια, προσθέτει στο δυναμικό της μία ακόμη ολοκαίνουργια σχολική μονάδα, στην Αγία Παρασκευή, που υποδέχεται νέους μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού από το σχολικό έτος 2021-22.

Σχολείο με ενσυναίσθηση, που γνωρίζει και ακολουθεί βήμα βήμα τη συναισθηματική και γνωστική εξέλιξη του κάθε μαθητή
“Πριν από τους μαθητές μας, μελετάμε πρώτα εμείς!” Αυτό είναι το μότο του σχολείου. Τρεις γενιές εμπειρίας συνδυάζονται με ό,τι νεότερο προσφέρει η παιδαγωγική επιστήμη, διαμορφώνοντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών για τους επιτυχημένους και ευτυχισμένους πολίτες του αύριο. Μαθήματα που ίσως να μην είχατε καν φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχουν σε ένα σχολικό πρόγραμμα συμβάλλουν στη μάθηση με όλες τις αισθήσεις, μέσα και έξω από τη σχολική τάξη.

Σχολείο χαράς για το μεγάλο βήμα στην Α’ δημοτικού και νηπιαγωγείο φαντασίας για το πρώτο σχολικό περιβάλλον των παιδιών μας!
Οι άνθρωποι της Σχολής Κανάση γνωρίζουν καλά ότι η μάθηση μέσα από το παιχνίδι είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Γι’ αυτό, άλλωστε, μαθαίνουν να γράφουν με τα πιο απίθανα υλικά, κάνουν πράξεις μέσα από τις εφευρέσεις τους, απολαμβάνουν τα βιβλία τους μέσα σε μία σκηνή ινδιάνου και πειραματίζονται σε μια… λασποκουζίνα.

Επικοινωνήστε με τη Σχολή και μάθετε:
— Ποιοι είναι οι στόχοι και πώς διατάσσεται η ύλη στο πρόγραμμα σπουδών του σχολείου;
— Πώς το κάθε μάθημα βοηθά στην ανάπτυξη των παιδιών;
— Πώς σταδιακά οι μαθητές περνούν από την ανακαλυπτική στη διευρευνητική μάθηση;
— Πότε επιλέγεται η διαφοροποιημένη και πότε η εξατομικευμένη διδασκαλία;
— Πώς έχουν δημιουργηθεί χώροι συμπερίληψης στο σχολείο;

Συναντήσεις ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα του σχολείου πραγματοποιούνται δια ζώσης, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, αλλά και διαδικτυακά.

ΚανάσηΜπορείτε να δείτε στιγμές από τη σχολική ζωή στη Facebook σελίδα Σχολή Κανάση, στο Instagram sxoli.kanasi και στο Youtube.

Σχολή Κανάση

Αιτωλίας 6, Αγ. Παρασκευή 15341 | 2106516144 [ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ]

Ταξίλου 97, Ζωγράφου 15772 | 2107774835

www.kanasi.edu.gr
Πληροφορίες: Ιωάννα Δουβίνωφ, Υπεύθυνη Γραμματείας, [email protected], 6937226180

Leave a Reply