ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

damaskopoylos_aristoyhosΟι καθηγητές μάς βοηθάνε και προσπαθούν αρκετά», σημειώνει – Ο Νίκος έγραψε 20 στην Πληροφορική και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, «άγγιξε» το άριστα στα Μαθηματικά με 19,8 και έγραψε 18,1 στην Έκθεση

Υπερήφανος που αποφοίτησε ως αριστούχος από δημόσιο σχολείο δηλώνει στην εφ. «Πατρίς» ο Νίκος Δαμασκόπουλος από το 3ο Λύκειο Πύργου, ο οποίος έφτασε στα 19.554 μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος σε όλη την Ελλάδα! Ο Νίκος έγραψε 20 στην Πληροφορική και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, «άγγιξε» το άριστα στα Μαθηματικά με 19,8 και έγραψε 18,1 στην Έκθεση.

«Το δημόσιο σχολείο βοηθά πολύ τα παιδιά και κάποιες φορές ίσως το απαξιώνουν οι ίδιοι μαθητές, με συνέπεια να μην επωφελούνται από τα οφέλη του. Οι καθηγητές μάς βοηθάνε και προσπαθούν αρκετά. Αναμφίβολα η βοήθεια των φροντιστηρίων και γενικότερα των καθηγητών του ιδιωτικού τομέα είναι κομβική, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ακυρώνουμε τη δημόσια προσπάθεια. Πιστεύω ότι το δημόσιο σχολείο με κάποιες βελτιώσεις θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο και να παρέχει επαρκή μόρφωση σε όλους τους μαθητές, διότι κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για φροντιστήρια», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο Νίκος Δαμασκόπουλος.