ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΘΟΥΣ. ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΜΕ ΑΕΡΑ

ΚΠΙΣΝΕυκαιρία για δημιουργικά λάθη! To Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οργανώνει τα Εργαστήρια Λάθους, μια σειρά από εικαστικές συναντήσεις, στις οποίες τα λάθη επιτρέπονται, η γόμα απουσιάζει, οι γραμμές δεν περιορίζουν και η φαντασία έχει τον πρώτο λόγο!

Την 28η Οκτωβρίου, εξερευνούμε τον αέρα ανιχνεύοντας την κίνησή του στο χαρτί μας. Δημιουργούμε δέντρα από ρευστό χρώμα και εκφραζόμαστε αποδίδοντας τη δύναμη του αέρα εικαστικά, αντλώντας έμπνευση από έργα ιμπρεσιονιστών ζωγράφων.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, Εικαστικός

Πότε: Σάββατο 28.10 | 17.30-20.30

Πού: ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας. (έως 30 συμμετοχές ανά 60′)

ae6c99c7-cf23-43ad-b4eb-3aa4ae0cbfea

Πρόσβαση & Δωρεάν Υπηρεσία Shuttle Bus

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Leave a Reply