ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το Εργαστήρι μαςΤο Εργαστήρι μας, ο αγαπημένος μας καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης για κάθε μορφή τέχνης, στέλνει σε μικρούς και μεγάλους μια γλυκιά ευχή για τη νέα σχολική χρονιά! Να φτάσουν σε όλους μας, με ένα φύσημα, με ένα γλυκό αεράκι, νέες ιδέες, καθώς και πίστη, σιγουριά, ασφάλεια και ισορροπία, υγεία, ευτυχία και γλύκα, δύναμη και αθωότητα, αγάπη και σεβασμός, ευγνωμοσύνη και γαλήνη,

Στη συνέχεια Το Εργαστήρι μας μας παρουσιάζει την ετήσια πρότασή του για τολμηρούς και παιχνιδιάρηδες εκπαιδευτικούς, γονείς, παππούδες και παιδιά. Πάντα με πυξίδα του την αγάπη για την Τέχνη…  «Το Εργαστήρι μας» έχει και φέτος δυναμική παρουσία:

  • με καλλιτεχνικά προγράμματα για σχολεία τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (για παιδιά γυμνασίου)
  • με μια θαυμάσια συνεργασία με τους παππούδες της Κηφισιάς και
  • με ένα ατίθασο πρόγραμμα στην μικρή αυλή του, στην Κηφισιά, για μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες…

Οι άνθρωποι στο «Εργαστήρι μας» έχουν στόχο την ευχάριστη εξέλιξη όλων μας σε ανθρώπους ελεύθερους, εκφραστικούς και ευτυχείς κι έτσι προσπάθησαν να παγιδεύσουν στο χαρτί τις πρώτες ιδέες τους για δημιουργικό παιχνίδι… Αν και, όπως λέει ο Στέφαν Τσβάιχ στο «Άνθρωποι και Πεπρωμένα», οι ιδέες μας δεν μπορούν να παγιδευτούν. Σαν το άρωμα του λουλουδιού που, όσο κι αν αποτελεί αξεχώριστο κομμάτι του, ξεφεύγει από τα δεσμά και σκορπίζεται στο άπειρο..

Άραγε τι μικρούς ή μεγαλύτερους θησαυρούς θα ανακαλύψουμε και αυτή τη χρονιά; Γνωρίστε το Εργαστήρι μας, επισκεφθείτε το μια φορά ή πιο τακτικά. Κάθε εβδομάδα, μικροί και μεγάλοι προσεγγίζουν καλλιτεχνικά μια θεματική και μαθαίνουν παίζοντας, μέσα από την ενασχόληση με τη μουσική, τη ζωγραφική, τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό, την αφήγηση και τη δημιουργική γραφή. 

COLOR LOGOcompass

Πεσματζόγλου 46α, 14561 Κηφισιά,, τηλ. Επικ :  210 62.03.586, 6938.860.173

info: www.toergastirimas.gr mail.: [email protected], fb:To ergastiri mas