ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: EΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

To Θέατρο της Ημέρας καλεί τους μικρούς μας φίλους από 5 έως 10 ετών να γιορτάσουν το καρναβάλι μέσα δύο θεατρικά παιχνίδια αλλά και ένα εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας.

Πιο συγκεκριμένα:

«Εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας – θεατρικό παιχνίδι»
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ

Clipboard01

Έφτασε και πάλι το γιορτινό καρναβάλι και το Θέατρο της Ημέρας σκορπίζει πολύχρωμες σερπαντίνες και σας προσκαλεί σε ένα εικαστικό εργαστήρι κατασκευής μάσκας με άφθονο θεατρικό παιχνίδι!Τα πιο παράξενα υλικά, κορδέλες, υφάσματα & χρώματα, πολύχρωμα χαρτόνια και σερπαντίνες, κόλλες και χρυσόσκονες, αποκτούν πρόσωπα & μεταμορφώνονται σε υπέροχες χειροποίητες μάσκες, που μας προσκαλούν σε ένα αυθόρμητο θεατρικό παιχνίδι με ποικίλους αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια ρόλων. Είμαστε έτοιμοι να ξεγελάσουμε τους φίλους μας με τις μάσκες και τις φορεσιές μας; Να ζωντανέψουμε πολύχρωμες ιστορίες με πρωταγωνιστές εμάς και τις μάσκες μας;

Θεατρικό παιχνίδι: «Η στολή μου ζωντανεύει και τους φίλους μου μπερδεύει!»
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ

Clipboard02

Φέτος τις απόκριες οι μικροί καρναβαλιστές θα πρωταγωνιστήσουν σ’ ένα θεατρικό παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της στολής τους! Οι στολές και οι μεταμφιέσεις θα συνθέσουν ένα αυτοσχέδιο θεατρικό παιχνίδι εμπνευσμένο από τις καρναβαλικές ενδυμασίες των παιδιών και θα ζωντανέψουν ως ρόλοι. Αυθορμητισμός, παιχνίδια ρόλων, αποκριάτικα τραγούδια, διαγωνισμός σερπαντίνας & ένα υπέροχο αποκριάτικο γαϊτανάκι σε περιμένουν.  Φέτος όλες οι στολές του καρναβαλιού ζωντανεύουν στο Θέατρο της Ημέρας.

Βασική Εμψύχωση: Δήμητρα Νικολοπούλου – Κάτια Μακρυκώστα
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 10 € (Συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις 16 €)

Logo_Theatro_ImerasΘέατρο της Ημέρας
Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, (Μετρό Πανόρμου)
Tηλ.: 2106929090, 2106995777  

Leave a Reply