ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ FOLLOW YOUR TREE

zurijeta-little-boy-running-feeling-happiness-and-freedomΟ χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής έκφρασης Follow Your Tree διοργανώνει εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά 4-6 ετών, με τίτλο «Συναισθήματα», σε αυτοτελείς μηνιαίους κύκλους των τριών συναντήσεων. Το Σάββατο 4 Μαρτίου ξεκινάει ο πέμπτης κύκλος, με θέμα την αγάπη, τον πλούτο και την ευτυχία.

happiness

«Ο Γρηγόρης Ψάχνει για την Ευτυχία»

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μικρό αγόρι που το έλεγαν Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης ένα βράδυ στον ύπνο του συνάντησε μία νεράιδα και εκείνη του πραγματοποίησε μία ευχή… Τι ευχήθηκε ο Γρηγόρης και τι τον έκανε τελικά να βρει την Ευτυχία ο Πλούτος ή η Αγάπη;

Με αφορμή την ιστορία «Ο Γρηγόρης Ψάχνει για την Ευτυχία» θα διερευνήσουμε το θέμα της Αγάπης, την έννοια του Πλούτου και της Ευτυχίας. Τα παιδιά θα αυτοσχεδιάσουν και θα αποφασίσουν για τη δικιά τους έκβαση στην ιστορία σύμφωνα με το τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνει ο Γρηγόρης για να βρει την Ευτυχία.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις. Συντονίζει η Βένια Δεληκατερίνη, Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης, Εκπαιδευόμενη στο Ψυχόδραμα.

Συναντήσεις: Σάββατο 10:30-11:30

Ημερομηνίες: 04/03 – 11/03 – 18/03

Τόπος: Follow Your Tree,  Χίου 11, 15231, Κ. Χαλάνδρι, έναντι  Ιατρόπολις

Κόστος: 30 Ευρώ οι τρεις συναντήσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΗΛ: 210 6776853, 6944 359538

ΕMAIL[email protected]

SITE: www.followyourtree.gr

Leave a Reply