ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ COMICS ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ATHENS COMICS LIBRARY

Athens Comics LibraryΚάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, η Athens Comics Library, η μόνη δανειστική βιβλιοθήκη αποκλειστικά αφιερωμένη στα comics στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες της για παιδιά 7-12 ετών που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τη μαγική τέχνη των comics.

Από τον Mickey Mouse ως τον Naruro και από τον Snoopy ως τον Asterix, ένα ξεχωριστό εργαστήρι περιμένει τα παιδιά σε έναν από τα πιο όμορφα κελάρια στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες αφού περιηγηθούν στους 3000 τίτλους που φιλοξενούνται στην Athens Comics Library, μυηθούν στα βασικά συστατικά της 9ης Τέχνης, καλούνται να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες με αφορμή τους αγαπημένους τους ήρωες.

Για να γνωριστούμε καλύτερα, την Κυριακή 6/10 στις 11.00, η Athens Comics Library διοργανώνει ένα ανοιχτό, δωρεάν εργαστήριο εμπνευσμένο από τον Mickey Mouse. Δηλώστε συμμετοχή στο contact@athenscomicslibrary.gr

Athens Comics LibraryΠότε: κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα

Πού: Athens Comics Library, Καραΐσκάκη 28, Ψυρρή

Ώρα: 11.00-12.30

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά 7-12 ετών

Κόστος για κάθε εργαστήριο: 10€  (Ειδικές τιμές για αγορά πακέτου όλων των εργαστηρίων)

Μπορείτε να δείτε όλα τα εργαστήρια της χρονιάς στο www.athenscomicslibrary.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο contact@athenscomicslibrary.gr

P1000814Η Athens Comics Library αποτελεί την πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη comics στην Ελλάδα. Στους χώρους της διοργανώνονται εκπαιδευτικά εργαστήρια για μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, εκπαιδευτικούς, αλλά και επαγγελματίες κεφαλαιοποιώντας την δεκάχρονη εμπειρία της ιδρυτικής της ομάδας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με την αξιοποίηση της γλώσσας των comics.

Leave a Reply