ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ CAMP 2016 ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

2 υπέροχα Καλοκαιρινά καλλιτεχνικά Camp διοργανώνουν φέτος οι Μορφές Έκφρασης  για τα παιδιά που θα μείνουν στην πόλη!
Για 3η χρονιά οι Μορφές Έκφρασης καλούν κοντά τους τα παιδιά που θα μείνουν κατά την πρώτη περίοδο των διακοπών στην πόλη, για να περάσουν αξέχαστα πρωινά με παιχνίδι, πολιτισμό, τέχνη και φίλους! Μάλιστα φέτος, εγκαινιάζουν έναν νέο θεσμό, το 1º καλλιτεχνικό camp στο δάσος! Έτσι αναλόγως με τον τύπο και τον χαρακτήρα του παιδιού σας, αλλά και με τον τόπο διαμονής σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο camp που δημιούργησαν  και να χαρίσετε στα παιδιά σας υπέροχα και δημιουργικά καλοκαιρινά πρωινά!
plakaw2
Το πρώτο camp θα συνεχίσει την παράδοση της περιοχής της Πλάκας και θα γίνει φέτος στο ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, δίπλα στο μετρό Ακρόπολης) όπου μια φανταστική και δροσερή αυλή θα φιλοξενήσει 20 περίπου μικρούς εξερευνητές της τέχνης!
votanikos2
Ενώ το δεύτερο camp θα λειτουργήσει στον Βοτανικό κήπο του Χαϊδαρίου, όπου το δάσος και η φύση θα φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στην καλλιτεχνική τους φύση, στη διάθεση τους για επικοινωνία και έκφραση!
HPIM0006
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τα δύο camp να βρείτε εδώ.

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός “Μορφές Έκφρασης” ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη. Έχοντας ως άξονα την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης , οι “Μορφές Έκφρασης” αγκαλιάζουν δημιουργικά το βάθος και το πλάτος της καλλιτεχνικής ζωής οδηγώντας τα μέλη της σε πληρότητα πνευματική, ψυχική και συγκινησιακή, με την ανάδειξη της αυτογνωσίας ως υπέρτατης πνευματικής λειτουργίας.

Διεύθυνση: Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Τηλέφωνα: 210-3464903, 210-3464002
Email: [email protected] 

Leave a Reply