ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΥΡΩΝΑ

Από τις 15/6 έως και τις 15/7, Α.Ο. Αστέρας Βύρωνα θα διοργανώσει ένα αθλητικό camp που θα απασχολεί 50 παιδιά ημερησίως. Οι αθλητικές δραστηριότητες θα μονοπωλούν τα πρωινά τους με τους έμπειρους γυμναστές (ΤΕΦΑΑ) να καθοδηγούν τους μικρούς μας αθλητές στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χάντμπολ, το τένις και άλλες επιδεξιότητες.

Το μεσημέρι, η δημιουργική απασχόληση θα περιλαμβάνει διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια, ζωγραφική, σκάκι, θεατρικό παιχνίδι, πινγκ-πονγκ, μαθήματα κινηματογράφου αλλά και μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν διάφορα γεύματα (πρωινό-δεκατιανό-μεσημεριανό σνακ) και χυμοί για όλα τα παιδιά.

asteras draseis

Ο Α.Ο. Αστέρας Βύρωνα είναι Ακαδημία ποδοσφαίρου, μη κερδοσκοπικό σωματείο μετά από απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών. Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, την καλλιέργεια-διαπαιδαγώγηση των νέων και την βελτίωση τους, την κοινωνικοποίηση, την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ψυχαγωγία, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό στον συμπαίχτη και αντίπαλο. Χωρίς κάποιον βασικό επενδυτή-χρηματοδότη και μακριά από αυτοσκοπούς και συμφέροντα, ο Αστέρας πήρε σάρκα και οστά το 2014 από μια παρέα νέων ανθρώπων με την αγάπη τους για τον αγνό αθλητισμό ως οδηγό. Το Κοινωνικό προφίλ μπαίνει πάνω από το αγωνιστικό με διάφορες δράσεις όπως επισκέψεις σε αγώνες της Εθνικής ομάδας αλλά και διαφόρων ΠΑΕ γεμίζοντας τα παιδιά εμπειρίες αλλά και να είναι στο μέλλον υγιείς φίλαθλοι, οικονομική ενίσχυση και επισκέψεις σε ιδρύματα όπως στο ”Χαμόγελο του παιδιού”, στην ”Κιβωτό του κόσμου” και άλλες εκπαιδευτικές εκδρομές.

*ΕΓΓΡΑΦΕΣ έως και 14 Ιουνίου*

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

www.asterasvirona.gr         

email: [email protected]

Facebook:  Αστέρας Βύρωνα     Instagram: asteras_virona

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944735131

Poster teliko

Leave a Reply