ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ– JUNIOR SCIENCE ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

Στο Μουσείο Πειραμάτων, τα κυριακάτικα πρωινά μας γίνονται διαφορετικά, καθώς θα διασκεδάσουμε, θα πειραματιστούμε, θα ανακαλύψουμε και θα παίξουμε, με την υπογραφή του Μουσείου Πειραμάτων!

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, έχουμε Παλαιοντολογία για μικρούς μικρούς επιστήμονες: Στα ίχνη των δεινοσαύρων -JUNIOR SCIENCE.

Για όσους το έχασαν και για όσους θέλουν να ζήσουν ξανά το αγαπημένο εργαστήριο του Μουσείου Πειραμάτων “Στα ίχνη των δεινοσαύρων”, έρχεται στην Junior Science έκδοσή του! Οι δεινόσαυροι μπορεί να έχουν εξαφανιστεί, αλλά δε σταματούν να μας συναρπάζουν με τα ονόματα, τις φωλιές και τις φωνές τους. Ανακαλύπτουμε τι έτρωγαν, αλλά και πόσο ζύγιζαν και επειδή έχουμε γίνει ειδικοί στους δεινόσαυρους, έρχεται η ώρα για μία παλαιοντολογική ανασκαφή! Αυγά και ίχνη μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, να τα μελετήσουμε και να βρούμε σε ποιο δεινόσαυρο ανήκουν!

dinos

11:00 -12:00: Junior Science για παιδιά 3-5 ετών, με ενήλικο συνοδό

12:30 -13:30: Junior Science για παιδιά 3-5 ετών, με ενήλικο συνοδό

Κόστος συμμετοχής: 10€/1 παιδί με 1 ενήλικα και 15€/2 παιδιά με 1 ενήλικα ή 1 παιδί με 2 ενήλικες

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση θέσης στα 2107210105, 2107610038 (καθημερινά: 08:30-16:30).

Ο χώρος ανοίγει για το κοινό κατά την ώρα έναρξης των προγραμμάτων.

Σε όλα τα προγράμματα εκτός των JuniorScience (3-5 ετών) οι γονείς και οι συνοδοί δεν παραβρίσκονται στην αίθουσα που πραγματοποιείται το εργαστήριο.

Επισκεφτείτε τη Facebook σελίδα Μουσείο Πειραμάτων – fan page!

logo5

Μουσείο Πειραμάτων, Σιβρισσαρίου 6, Καισαριανή 

Leave a Reply