ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Πρωταπριλιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμαΤο Σάββατο 1 Απριλίου 2017, από τις 11:00 έως τις 13:00, μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά μαζί περπατάμε στο ανοιξιάτικο τοπίο του Αισθητικού Δάσους Υμηττού και ανακαλύπτουμε παίζοντας ποια είναι τα ψέματα και ποιες οι αλήθειες που κρύβονται ανάμεσα στα δέντρα, τα λουλούδια και τους θάμνους του, σε ένα πρωταπριλιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Μια διασκεδαστική οικογενειακή πρόταση από τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, όπου θα μοιραστούμε ιστορίες, παροιμίες και τραγούδια για το ψέμα και την αλήθεια, θα παίξουμε παραδοσιακά παιχνίδια γεμάτα ψέματα και θα επινοήσουμε το δικό μας «οικογενειακό ψέμα»

Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ: Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ: Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό) παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό!

Η οικονομική συμμετοχή στο πρωταπριλιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια με την μορφή δωρεάς, και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό, γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

Leave a Reply