ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνεχίζει την ανοιχτή επικοινωνία του με τους πολίτες μέσα από το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα εκδηλώσεών του.

Από τις νέες, μόνιμες εγκαταστάσεις του, το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει πρωτότυπες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας την ευκαιρία  στο κοινό να έρθει πιο κοντά στο ΚΠΙΣΝ και να παρακολουθήσει τα τελευταία βήματα προς την ολοκλήρωσή του. Στις 24 Απριλίου, το Κέντρο Επισκεπτών φιλοξενεί δύο πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά.

Πόσα λουλούδια φέρνουν την άνοιξη; – Αυτά είναι για σένα –24.4.2016,  Ώρα 11.00

Λουλούδια στη φύση, στο πάρκο, στο μπαλκόνι. Λουλούδια κομμένα, λουλούδια που τα προσφέρω, λουλούδια στο βάζο, πολλά, λίγα, μικρά, μεγάλα, περίεργα, όμοια, διαφορετικά. Με έμπνευση έργα του Pablo Picasso, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν τα δικά τους λουλούδια, παίζοντας με τα χρώματα και τα σχήματα.

Για παιδιά 4-6 ετών 

Πόσα λουλούδια φέρνουν την άνοιξη; – Λουλούδια δραπέτευσαν από το φυτολόγιο –24.4.2016,  Ώρα 12.30

Λουλούδια στη φύση, στο πάρκο, στο μπαλκόνι. Λουλούδια κομμένα, λουλούδια που τα προσφέρω, λουλούδια στο βάζο, πολλά, λίγα, μικρά, μεγάλα, περίεργα, όμοια, διαφορετικά. Με έμπνευση έργα του Henri Matisse, τα παιδιά ζωγραφίζουν τα δικά τους λουλούδια, παίζοντας με τα χρώματα και τα σχήματα.

Για παιδιά 6-8 ετών

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, εικαστικός 

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις απαιτούν προεγγραφή. 

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el. 

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus: Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν από την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.  

Στοιχεία επικοινωνίας Κέντρου Επισκεπτών για τις προεγγραφές και τυχόν άλλες διευκρινίσεις:
Τηλ: 210 8778396/8
Email: [email protected].
Διεύθυνση: Ευριπίδου & Δοϊράνης, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα 

Leave a Reply