«ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ». ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

παιδί και τέχνηΟ Θωμάς Κινδύνης εδώ και 27 χρόνια, από τότε που ίδρυσε την ομάδα του τις Μορφές Έκφρασης, έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες του, εργαστήρια για τα παιδιά όπου το χαμόγελο και η χαρά βρίσκουν χώρο έκφρασης και δημιουργίας. Με ιδιαίτερη αγάπη και ξεχωριστή φροντίδα η τέχνη γίνεται για τα παιδιά ένα δεύτερο σπίτι, ένας χώρος όπου μπορούν να παίξουν, να εκφραστούν, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, τις κοινωνικές τους δεξιότητες, την φαντασία τους και να βρουν φίλους, συνοδοιπόρους στον πιο όμορφο κόσμο, τον κόσμο που τα ίδια δημιουργούν.

Μορφές Έκφρασης

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά από μόλις 3 ετών έως και εφήβους 16 ετών. Αναλυτικά τα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:

  • Θεατρικά εργαστήρια / σε συνδυασμό  με Μουσική, Τραγούδι, Κίνηση Ομάδες:  3-4 ετών / 4- 5 ετών/ 6-12 ετών / 12-16 ετών
  • Ρομποτική / και εφαρμογές στο θέατρο (9-15 ετών)
  • Ζωγραφική & εικαστικά / Θεατρικές προσεγγίσεις μέσα από τις εικαστικές τέχνες (9-12 ετών)
  • Παραμυθένια Ορχήστρα / Ορχήστρα , χορωδία, λόγος και κίνηση (9 -16 ετών)

paiditexniΌπως λέει και ο ίδιος, τα παιδιά θα πρέπει στην εποχή μας να έχουν όσο το δυνατό περισσότερη επαφή με τις τέχνες: «Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και με το περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη που αυτές μας προσφέρουν απλόχερα. Καλλιεργούμε την  καλαισθησία, την χαρά του παιχνιδιού ηρεμία και ευχαρίστηση!» 

Για περαιτέρω πληροφορίες  ή για να κλείσετε προσωπικό ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα  210 3464903, 210 3464002

Μάθετε περισσότερα στο Πλήρες Πρόγραμμα Εργαστηρίων 

Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης 

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα 210 3464903, 210 3464002

Site: www.morfesekfrasis.gr