ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

οδική ασφάλεια Η οδική ασφάλεια είναι ένα από τα βασικά “μαθήματα” που πρέπει να παίρνει κανείς από πολύ μικρός. Και δεν το λέμε κουνώντας το δάχτυλο αυστηρά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα όσα συμβαίνουν καθημερινά. Για να περιοριστούν τα όσα μας πληγώνουν και μας σοκάρουν. Για να μην μείνουν απλά σχόλια στα social media.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Πανελλήνια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας δεν είναι απλώς άλλη μία εβδομάδα τυπικών εορτασμών και τα προγράμματα που τρέχουν κατά τη διάρκειά της δεν είναι απλώς δυο τρεις ακόμη εκδηλώσεις.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συμμετέχει ενεργά στην Πανελλήνια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας με τα προγράμματα «ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ», «ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩ» &«ΙΠΠΟΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ».

Την Κυριακή 19/3/2017 στο χώρο του μουσείου, Ιουλιανού 33-35 & Γ΄Σεπτεμβρίου, παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στα προγράμματα, με στόχο την κυκλοφοριακή διαπαιδαγώγηση μέσα από το παιχνίδι, με τη συμμετοχή και των γονέων. Η διάρκεια των προγραμμάτων κυμαίνεται από 45’-60’ για συγκεκριμένες ώρες.

Πληροφορίες στο τηλ 210 8816187 & στο www.hellenicmotormuseum.gr

Leave a Reply