Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ |ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στο οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η σημασία του Ακρωτηρίου του Σουνίου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρες 11:00 – 12:30 από το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο στο χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Το ακρωτήριο του Σουνίου, γνωστό στους περισσότερους από το ναό του Ποσειδώνα και το μύθο του Αιγέα, είχε στην αρχαιότητα στρατηγική σημασία για την περιοχή. Οι οικογένειες που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκαλύπτουν τη σημασία του, φτιάχνοντας παράλληλα έναν οδηγό επίσκεψης, για τους ενδιαφερόμενους περιηγητές του χώρου.

Η οικονομική συμμετοχή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι

  • 6,00 ευρώ για κάθε άτομο (για τους ενήλικες προστίθεται η τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ για την είσοδό τους στο Ναό του Ποσειδώνα.)
  • 5,00 ευρώ για αδέλφια

Σημείο συνάντησης: Στο φυλάκιο έκδοσης εισιτηρίων κάτω από το ναό του Ποσειδώνα & ώρα 10:45

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής για τη συνεργασία.

Πληροφορίες: Στο τηλέφωνο του Β.Β.Ε.Μ. 22920-25575 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ.-13:00 μ.μ.). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Leave a Reply