ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

imagegenΤις Κυριακές του Μαΐου, στο ΚΠΙΣΝ, η ζωή των σημαντικών Ελλήνων αρχιτεκτόνων Κυριάκου Κρόκου (7, 14/5) και Δημήτρη Πικιώνη (21, 28/5) παρουσιάζεται σαν παραμύθι στα παιδιά από 3 ετών και τους γονείς τους.

Με αφορμή το έργο των σπουδαίων αρχιτεκτόνων, τα παιδιά, χωρισμένα σε ομάδες, δημιουργούν τρισδιάστατα παζλ από ξύλινα γεωμετρικά σχήματα, κάνουν κολάζ και εικονογραφούν μαζί με τους γονείς τους τη ζωή των πρωταγωνιστών του προγράμματος.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom

Πότε: Κυριακή 7, 14, 21, 28/5 | 11.30-12.30

Πού: ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

(έως 30 συμμετοχές ανά συνάντηση)

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας. (έως 30 συμμετοχές ανά συνάντηση)

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Φωτογραφία: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, Αρχιτέκτων: Κυριάκος Κρόκος, Αρχεία Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής Μουσείου Μπενάκη

Leave a Reply