ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ… ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

tetragono1Χωράει η τέχνη και η δημιουργία σε ένα τετράγωνο; Στο Τετράγωνο art space θα ανακαλύψεις ότι χωράνε.

Χορός, εικαστικά, δημιουργική γραφή, σεμινάρια, θεατρικό παιχνίδι, παρουσιάσεις βιβλίων… Μια δραστηριότητα που περικλείει όλα όσα… κινούν το μυαλό, το σώμα, την ψυχή και τη φαντασία μας. Η συστέγαση όλων των εκφάνσεων της τέχνης και της δημιουργίας είναι η φιλοσοφία και η φιλοδοξία του πολυχώρου «Τετράγωνο art space».

Δυο μεγάλες αίθουσες – μια χορού και μια πολλαπλών χρήσεων – γεμίζουν με τακτικά μαθήματα, εκδηλώσεις και σεμινάρια και ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ή που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες ανακαλύπτουν τον τρόπο μέσα από το οποίο μπορούν να εκφράζονται, να κοινωνικοποιούνται, να επικεντρώνονται σε ό,τι τους χαλαρώνει και τους φτιάχνει τη διάθεση.

Μια μείξη καλλιτεχνών και ηλικιών που βρίσκουν κοινό σημείο αναφοράς στο μότο μας lets be artists”.

tetragono7

Το Τετράγωνο λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2018 με έμπειρους δασκάλους (Αλέξανδρος Λασκαράτος, Ρίτσα Δακτυλίδη, Θεοδώρα Λυμπεροπούλου, Κωνσταντίνος Πουλής, Έλενα Θωμά, Ιωάννα Ζυμαρίτη) να στηρίζουν το βασικό πρόγραμμα που φιλοξενεί μαθήματα χορού (κλασικό, μοντέρνο, σύγχρονο) για παιδιά από 3 ετών, για εφήβους και αρχάριους ενήλικες , μάθημα δημιουργικής κίνησης και παιχνιδιού για μαμάδες και παιδιά (2-3 ετών), pilates, barre a terre, δημιουργική γραφή και θεατρικό παιχνίδι. Με τη νέα χρονιά έχει προγραμματιστεί νέος κύκλος τακτικών μαθημάτων: tai chi, kids aerial yoga και παραδοσιακοί χοροί ενηλίκων.

Τετράγωνο

Αλλά ο λειτουργικός και φωτεινός χώρος του «Τετράγωνο» χωρά και άλλα πολλά…

*σεμινάρια -αν είσαι συγγραφέας, χορευτής, ζωγράφος, ψυχολόγος, επιστήμονας, ηθοποιός, σχεδιαστής κοσμημάτων, σχεδιαστής μόδας, ζογκλέρ ή τελοσπάντων κάτι άλλο που δεν έχουμε φανταστεί έλα στο Τετράγωνο… Σου δίνουμε τον χώρο να αναπτύξεις το ταλέντο και την εμπειρία σου και να παρασύρεις όσους περισσότερους μπορείς στα δικά σου μονοπάτια

*παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεων ζωγραφικής, φωτογραφίας, εικαστικών και χειροτεχνίας και βραδιές ποίησης

*πρόβες ομάδων χορού και θεάτρου

*παραστάσεις ομάδων χορού και θεάτρου

*παιδικά πάρτι (3-5 ετών) με χορευτικές και εικαστικές δραστηριότητες

Ένας πολύπλευρος χώρος που φέρνει στην Αγία Παρασκευή την κουλτούρα των έντεχνων πολυχώρων του κέντρου της Αθήνας και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλους όντας δίπλα στην κεντρική οδική αρτηρία της Μεσογείων αλλά και μόλις δυο λεπτά από το Σταθμό Νομισματοκοπείο. Ένας χώρος για την τέχνη και τη δημιουργία.

logo

Let’s be artists…

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Θράκης 44, Αγ. Παρασκευή (ύψος Νομισματοκοπείου)

Τηλέφωνα επικοινωνία: 210 6522 892, 6942 690089

Fb page: tetragonoartspace Instagram: @tetragono_art_space

No Responses

Leave a Reply