ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου επισκεπτόμαστε το Μουσείο της Ακρόπολης! 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 
• Απευθύνεται σε παιδιά προνηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας 4-8 ετών και τους συνοδούς/γονείς τους. 
• Η παρουσία του κηδεμόνα κατά την ξενάγηση είναι απαραίτητη. 
• Ο ξεναγός δεν είναι υπεύθυνος για την συνοδεία/φύλαξη των παιδιών.
• Το πρόγραμμα επίσης μπορούν να παρακολουθήσουν μεγαλύτερα παιδιά κι ενήλικες που δεν συνοδεύουν κάποιο παιδί ωστόσο πρέπει να γνωρίζουν ότι η ξενάγηση είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών πρωτίστως.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα περίπου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ενήλικες 6€* και παιδιά 4€.

*ΕΙΣΟΔΟΣ στους αρχαιολογικούς χώρους/μουσεία: Το κόστος εισόδου είναι €5 και αφορά μόνον τους ενήλικες. Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους για τα παιδιά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης για τους άνω των 65 ετών και τους έχοντες δελτίο ανεργίας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Ελάχιστος 15 παιδιά και μέγιστος 20 παιδιά. Αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν το επιτρεπόμενο όριο των 20 παιδιών ώστε να γίνεται η ξενάγηση με άνεση τότε θα διοργανώνεται δεύτερο γκρουπ. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών το πρόγραμμα θα αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία. Παρόλα αυτά γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην πραγματοποιούνται αναβολές.

ΑΝΑΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ: Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες ή άλλοι παράγοντες όπως: απεργίες, ελλιπής συμμετοχή κ.λπ. δεν επιτρέπουν την υλοποίηση του προγράμματος αυτό θα μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης. Η ακύρωση ή/και αναβολή της ξενάγησης θα ανακοινώνεται μέσω της σελίδας μας στο facebook αλλά και θα αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι να παρακολουθούν την αλληλογραφία τους για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές. Αν το πρόγραμμα έχει εξοφληθεί κατά το χρόνο της αναβολής/ακύρωσης θα σας επιστρέφονται τα χρήματα της συμμετοχής σας.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Κράτηση θέσεων γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]om ή με την υποβολή της σχετικής φόρμας από τη σελίδα στο facebook:www.facebook.com/Κυριακάτικες βόλτες στην πόλη. Μία θέση κράτησης θεωρείτε κατοχυρωμένη όταν έχει γίνει εξόφληση του κόστους της ξενάγησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail: [email protected]om ή με μήνυμα στη σελίδα facebook:www.facebook.com/Κυριακάτικες βόλτες στην πόλη.

ΞΕΝΑΓΟΣ: Ζάκια Κουτσογιάννη, Ιστορικός-Αρχαιολόγος-Μουσειοπαιδαγωγός.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «Μελωδία» – Κυκλάδων 15 – Κυψέλη, Αθήνα.

Leave a Reply