ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά στο ΜεταίχμιοΕκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά! Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο STEM Education (Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών) διοργανώνουν για τους μικρούς τους φίλους από 8 ετών εργαστήριο LEGO WeDo την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, στις 7:30 μ.μ., στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα LEGO WeDo επιτυγχάνεται η εισαγωγή των μαθητών που φοιτούν στο Δημοτικό στην Εκπαιδευτική Ρομποτική. Τα παιδιά κατασκευάζουν με δομικά στοιχεία (τουβλάκια) μηχανικές κατασκευές που μπορούν να αποτελέσουν τους ήρωες της δικής τους φανταστικής περιπέτειας, επιλύοντας όμως ταυτόχρονα πραγματικά προβλήματα από τον φυσικό κόσμο που τα περιβάλλει.

εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά

Χωρισμένα σε ομάδες 2-3 μελών και με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τα παιδιά μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά, να ακολουθούν οδηγίες κατασκευής 2D σχεδίων για την κατασκευή ενός 3D μοντέλου και να προγραμματίζουν αλγοριθμικά. Ταυτόχρονα αποκτούν και αναπτύσσουν κινητικές δεξιότητες χειρισμού και επικοινωνίας και οργανωτικές ικανότητες, ενώ κατανοούν βιωματικά βασικές έννοιες της Φυσικής.

εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά

Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά

Για παιδιά από 8 ετών

Κόστος εργαστηρίου: 11 € για κάθε παιδί

Το εργαστήριο διαρκεί 60 λεπτά και μπορεί να φιλοξενήσει έως 20 παιδιά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected] σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα,καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply