ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PLAYROOM ΣΤΟ PROJECT SPACE

Το Playroom μάς καλεί στη πιο χρωματιστή αποκριάτικη γιορτή της πόλης και μοιράζεται μαζί μας ένα μυστικό!

Οι απόκριες είναι η αγαπημένη του εποχή! Για ποιο λόγο; Διότι η φαντασία ξεχύνεται στους δρόμους! Μικροί και μεγάλοι αλλάζουν ρόλους στη στιγμή! Μια κόκκινη μύτη ή ένα καπέλο από εφημερίδα αρκεί για να μας μεταφέρει σε άλλους χωροχρόνους! Και το ποιο σημαντικό: κανείς δεν μας κοιτάει με περιέργεια στο δρόμο όταν φοράμε τα χρωματιστά φτερά στην πλάτη!

Το Playroom, λοιπόν, παρουσιάζει δυο αποκριάτικα εργαστήρια για παιδιά που θέλουν να δώσουν τις δικές τους μαγικές πινελιές δημιουργικότητας και έκφρασης αυτές τις απόκριες. Τα εργαστήρια θα ξεδιπλωθούν στο Project Space του six d.o.g.s και απευθύνονται σε καλλιτέχνες ηλικίας 4-12 ετών. Εκεί, θα κατασκευάσουμε μαζί τις πιο ιδιότυπες μάσκες με θέμα το Μαγικό Δάσος! Εξωτικά πουλιά και παραδείσια φυτά, ζώα που δεν έχει ξανασυναντήσει ο άνθρωπος και υπερμεγέθη καλόκαρδα έντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ στο τέλος των εργαστηρίων, κάθε μικρός καλλιτέχνης θα χορέψει γύρω από τον Κύριο Γαϊτανάκη, ειδικό προσκεκλημένο του Playroom, φορώντας τη δική του μοναδική χαρτο-στολή!

Προσοχή, προσοχή! Ελάτε με όρεξη για μεταμφίεση, αφήστε πίσω στο σπίτι τον καθημερινό σας εαυτό και ετοιμαστείτε για μοναδική διασκέδαση!

Όπως, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα κορίτσια του Playroom, “αυτό που μας κινητοποιεί είναι η αγάπη μας για την τέχνη και τα παιδιά, αλλά και η βαθιά μας πεποίθηση ότι μέσω της τέχνης ο άνθρωπος, εκφράζεται, δημιουργεί, διασκεδάζει και πειραματίζεται, αλληλεπιδρά γόνιμα με το περιβάλλον του και μαθαίνει να αποδέχεται και να συμβιώνει με το διαφορετικό. Καθώς τα παιδιά είναι οι πιο ειλικρινείς κριτές, επιθυμούμε να τους προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα. Το παιχνίδι είναι το βασικό μας εργαλείο και ο δικός μας δρόμος προς την εμπειρική μάθηση. Σας περιμένουμε να κάνουμε τις ιδέες πράξη”!   7398_1086386491383183_3977348191108867482_n

Ημερομηνίες και ώρες εργαστηρίων

Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ώρες: 11:30-12:40 για παιδιά 4-5 ετών και 13:00-14:10 για παιδιά 6-10 ετών

Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: 70 λεπτά.

Κόστος εισιτηρίου: 12 ευρώ το παιδί

Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη

Six DogsΑβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι , +30 210 3210 510 

Δηλώσεις συμμετοχής

playroomplayroom@gmail.com , subject: sixdogs/ αριθμός παιδιών, ηλικία και όνομα κράτησης

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6945975965 και 6977667344 

K2

Το Playroom δημιουργήθηκε το 2010 από τις εικαστικούς Ιωάννα Γουζέλη και Αγγελική Μπόζου, απόφοιτες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, με στόχο να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσέγγιση και εξοικείωση του παιδιού με την σύγχρονη τέχνη. Μέσα από τη διοργάνωση καλλιτεχνικών φεστιβάλ για παιδιά και τις εύστοχες συνεργασίες με σύγχρονους καλλιτέχνες, το Playroom φέρνει το παιδί σε μια εκπαιδευτική, δημιουργική και κυρίως  ευχάριστη επαφή με την τέχνη.

Περισσότερες πληροφορίες:

Website

Facebook

Instagram

Leave a Reply