ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ: ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ

Το Harmony Coaching και το 4e-project διοργανώνουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Cosmos Center, Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου) ημερίδα με θέμα: “Γονείς και παιδιά: Μια σχέση ζωής”.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

1. Επικοινώνησε ουσιαστικά με το παιδί σου! : Νίκη Ορφανουδάκη

2. Από το σχολείο στο σπίτι : Η περιπέτεια ξεκινά! : Άννα Αθανασιάδου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

Το παιδί μας γίνεται ξαφνικά ο «Μεγάλος Άγνωστος»: Αντίδραση, άρνηση, θυμός, καυγάδες, «περίεργη συμπεριφορά», σχολική αποτυχία. Το εργαστήριο ομαδικού Life Coaching του Harmony Coachingέχει ως στόχο του την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων μέσω της ουσιαστικής επικοινωνίας με τα παιδιά μας, η οποία θα οδηγήσει στην αρμονική σχέση που τόσο πολύ επιθυμούμε και στην ανατροφή χαρούμενων και επιτυχημένων ανθρώπων.

Group Coach: Νίκη Ορφανουδάκη

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι Personal & GroupCoach, κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και παρακολουθεί το Diplomain Team and Leadership Coaching της Positivity. Σπούδασε Φιλολογία, μετεκπαιδεύτηκε σε ζητήματα Παιδαγωγικής και έχει εργαστεί επί μακρόν ως εκπαιδευτικός. Ως εκ τούτου έχει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων. Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων. Διατελεί μέλος του ICF και ICF GREEK CHAPTER

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ!

“Πώς μπορώ να βοηθήσω αποτελεσματικά το παιδί μου στη σχολική μελέτη;”

” Μπορώ να κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο;” “Πώς θα απομακρύνω το σχολικό άγχος;”

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα που αφορούν στην καθημερινή υποστήριξη των παιδιών μας μπορούμε να συζητήσουμε ανοιχτά και να αναζητήσουμε απαντήσεις.Το εργαστήριο απευθύνεται σε γονείς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έντυπο και ψηφιακό υλικό.

Εισηγήτρια σεμιναρίου: Άννα Αθανασιάδου

Η Άννα Αθανασιάδου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής και φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 1998. Έχει εκδώσει παιδικά βιβλία και βιβλία με εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά Δημοτικού. Από το 2003 παραδίδει σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Από το 2009 σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Τα παιδιά της φοιτούν στο Δημοτικό και την εμπνέουν καθημερινά. Δεν σταματά να αναζητά τρόπους βελτίωσης της διαδικασίας μάθησης.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, 10.30 πμ- 2.30 μμ (μεσολαβεί διάλειμμα).

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6976147605, 6944172145 ή στο nikiorfanoudaki@harmonycoaching.gr

Cosmos Center, Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Leave a Reply