ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

image001

Ο χώρος προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής έκφρασης Follow your Tree διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα Επιλύοντας δημιουργικά τις συγκρούσεις με τα παιδιά.

Οι συγκρούσεις με τα παιδιά είναι καθημερινό και αναπόφευκτο φαινόμενο. Πολλές φορές αυτό μπορεί να μας ματαιώνει, να μας εξαντλεί ή/και να μας φέρνει σε αδιέξοδο. Συχνά, ως γονείς μπορεί να πάρουμε ακραίες στάσεις, όπως το να ενδίδουμε για να αποφύγουμε τη σύγκρουση ή να γινόμαστε αυταρχικοί προκειμένου να την σταματήσουμε.

Το θέμα όμως δεν είναι να αποφύγουμε ή να διακόψουμε τη σύγκρουση με τα παιδιά μας, αλλά το πώς μπορούμε να τη μετατρέψουμε σε διάλογο, σε ευκαιρία να μάθουμε να εκφράζουμε τις ανάγκες μας, να επιλύουμε τις διαφωνίες μας  και να ερχόμαστε πιο κοντά. 

Το Σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε γονείς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων παιδιών. Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: 

Βένια Δεληκατερίνη: Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής  Έκφρασης, εκπαιδευόμενη Ψυχoδραματίστρια (www.followyourtree.gr)

Κωνσταντίνος Κώστας: Ψυχοθεραπευτής Gestalt, Ψυχολόγος και Κοινωνικός Λειτουργός (www.gestalt-followyourtree.gr)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 04 Μαρτίου 2017

ΩΡΑ: 14:00-17:00

ΤΟΠΟΣ: Follow Your Tree,  Χίου 11, 15231, Κ. Χαλάνδρι, έναντι Ιατρόπολις

ΚΟΣΤΟΣ: 30€ το άτομο, 50€ και οι δύο γονείς μαζί.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΤΗΛ: 210 6776853, 6977 730107, 6944 359538,

ΕMAIL: [email protected], [email protected]

logo

Leave a Reply