ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης “GESTALT FOUNDATION” και η αλυσίδα πολιτισμού IANOS διοργανώνουν την Τρίτη, 19/04/2016,  και ώρα 18:00-20:00 διάλεξη με τίτλο: “Δημιουργικότητα και Ελευθερία”. Εισηγητής ο κος Κωνσταντίνος Κώστας.  

Λίγα λόγια για το θέμα… 

Τι σημαίνει να είμαι ελεύθερος; Τι σημαίνει να δημιουργώ; Είναι δύο αναπόδραστα ερωτήματα που μας τίθενται άλλοτε φευγαλέα και άλλοτε επιτακτικά. Μας καλούν να δώσουμε μια προσωπική, εξατομικευμένη απάντηση μας καλούν να τα ερευνήσουμε και να απαντήσει ο καθένας  για τον εαυτό του. Πρόκειται για ερωτήματα που όσο κι αν τα νανουρίσεις, δεν κοιμούνται. Τελικά, μας οδηγούν στο ερώτημα: Ποιος είμαι; 

b36fbe2ff7db2acca0177f20aed0d4d9

Κωνσταντίνος Κώστας

Ψυχοθεραπευτής Gestalt, ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός. Μέλος της European Association  for Gestalt Therapy και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Ψυχοθεραπεία Gestalt. Επίσης, μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος. Έχει εργαστεί στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδικής προστασίας, της ψυχικής υγείας, της ειδικής αγωγής και αποκατάστασης. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπευτής. Συνδημιουργός του Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης και Δημιουργικής Έκφρασης Follow Your Tree.

Leave a Reply