ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BELIEVE IN YOU: ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Τι είναι για εσάς επιτυχία; Το κατά πόσο αισθανόμαστε επιτυχημένοι και φυσικά ευχαριστημένοι έχει να κάνει  όχι μόνο με τα επαγγελματικά μας επιτεύγματα αλλά και με την ποιότητα ζωής μας εντός και εκτός… επαγγέλματος!

Μπορούμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τα χρήματα και το χρόνο μας; Οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας μας αγχώνουν; Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας; Τελικά πώς συνδέεται η διαχείριση, χρήματος, χρόνου, άγχους και αλλαγών με την εξασφάλιση ισορροπίας εργασίας-ζωής; Το Believe In You θα δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα στο νέο κύκλο σεμιναρίων του Μαρτίου με θέμα «Εργασία και ποιότητα ζωής»!

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος αποτελείται από πέντε σεμινάρια: 

2/3: Διαχείριση χρήματος

9/3: Διαχείριση χρόνου

16/3: Διαχείριση αλλαγών

23/3: Διαχείριση άγχους

30/3: Ισορροπία εργασίας – ζωής

Όπως πάντα, κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και αυτόνομο. Ταυτόχρονα όμως, τα θέματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους, γι’ αυτό και είναι ιδανικό να τα παρακολουθήσετε ως έναν πλήρη κύκλο για να έχετε το χρόνο να απορροφήσετε τη γνώση και να δείτε τη βελτίωση στον εαυτό σας από βδομάδα σε βδομάδα.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας (Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ).

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιπποκράτους 22 και Ναυαρίνου, Αθήνα

Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 21:00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051

Κόστος σεμιναρίου: 30€

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

Πακέτο 2 σεμιναρίων για 1 άτομο: 50€

Πακέτο 1 σεμιναρίου για 2 άτομα: 50€

Πακέτο 5 σεμιναρίων για 1 άτομο: 100€

 * Οι προσφορές ισχύουν έως 29/2. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια  εδώ.

seminaria oriflame

Leave a Reply