ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

ifuysf_b1Έχοντας ήδη δυο παιδιά, η Lucy Hellein, από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, και ο σύντροφός της αποφάσισαν πως δεν επιθυμούσαν περισσότερα, οπότε η γυναίκα  τοποθέτησε στη μήτρα της σπιράλ. Η συγκεκριμένη αντισυλληπτική μέθοδος έχει αποτελεσματικότητα 99,9%, αλλά η Lucy ήταν μια από τις γυναίκες που επιβεβαιώνει το 0,1 %…
Η ίδια, όπως αναφέρει το περιοδικό People, αφού ανακάλυψε την κύησή της τον Δεκέμβριο, όταν ήταν ήδη 18 εβδομάδων, έφερε στον κόσμο το αγοράκι της Dexter πριν από λίγες ημέρες, στις 27 Απριλίου, με καισαρική τομή. Η μητέρα, περήφανη, ανέβασε τη φωτογραφία του στο instagram.
ifuysf2
Το ξεχωριστό με αυτή τη φωτογραφία είναι ότι το νεογέννητο αγόρι κρατά στα χέρια του το σπιράλ της μαμάς του, το αντικείμενο δηλαδή που είχε τοποθετηθεί στη μήτρα της για να αποτρέψει τη σύλληψή του!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο γυναικολόγος δεν μπορούσε να το εντοπίσει στη μήτρα της εγκύου, αλλά φυσικά το βρήκε κατά τη διάρκεια της γέννας, πίσω από τον πλακούντα. Μια νοσοκόμα το τοποθέτησε στα χέρια του μωρού και βγήκε η επίμαχη φωτογραφία με τον πιτσιρικά να κρατάει το σπιράλ, που δεν τον πτόησε καθόλου από το να συλληφθεί και να… γεννηθεί. Όπως καταλαβαίνετε, έγινε αμέσως viral!

Leave a Reply