ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΡΘΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

genna-mitera-parking-maieftirioΗ Σούζαν Άντερσον ήταν έτοιμη να γεννήσει και έσπευσε στο ιατρικό κέντρο Natural Birth Works στις 19 Ιουνίου, αλλά το μωρό φαίνεται πως βιαζόταν πάρα πολύ. Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του ιατρικού κέντρου δείχνουν τη νεαρή γυναίκα με τον σύζυγό της να ετοιμάζονται να μπουν στο κτίριο με δύο αστυνομικούς να τους παρακολουθούν, όταν το νεογέννητο γλιστρά μέσα από τα πόδια της μητέρας του, με τη μαία Σάντρα Λοβέιν να βρίσκεται στο πλευρό της και να πιάνει το μωρό.«Την ώρα που πηγαίναμε στο ιατρικό κέντρο, γύρισα στον σύζυγό μου και του είπα ‘Θέλω να σπρώξω’» δήλωσε η Άντερσον στο Local 10 News. «Κατάλαβα ότι δε θα κατάφερνα να μπω στο κτίριο». Η γυναίκα είχε προγραμματίσει να γεννήσει στο νερό και βιαζόταν να μπει στην πισίνα. «Μέχρι να ανέβω το πρώτο σκαλί, βγήκε το κεφάλι» πρόσθεσε. «Ο στόχος μου ήταν να μπω μέσα και να φτάσω στην πισίνα, αλλά η μικρή είχε άλλα σχέδια».

Το βίντεο δείχνει την Άντερσον να σκύβει κρατώντας τον σύζυγό της και τη μαία να γονατίζει πίσω της. Δυο αστυνομικοί πλησιάζουν ακούγοντας τις φωνές. «Είναι εντάξει, είναι εντάξει. Είμαι μαία, ετοιμάζεται να γεννήσει» ακούγεται να λέει η μαία στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, η Άντερσον βγάζει μια κραυγή και η μαία αρπάζει το μωρό, με τους… μπερδεμένους αστυνομικούς να παρακολουθούν. Η μαία, κατόπιν, βάζει το μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του καθώς αρχίζει να κλαίει και στη συνέχεια η Άντερσον μπαίνει στο ιατρικό κέντρο. Η Λοβέιν δήλωσε στο WFLA πως είχε πάρει μέρος και σε άλλες τρελές γέννες στο παρελθόν, αλλά καμία τέτοια. «Όχι στο πάρκινγκ. Τα μωρά μερικές φορές έρχονται πολύ γρήγορα. Πρέπει να είσαι γρήγορος. Βάζεις τα γάντια σου και ορμάς» δήλωσε. «Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν μια τόσο γρήγορη γέννα» πρόσθεσε.

genna-mitera-moro-parking

Το ιατρικό κέντρο μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook λέγοντας πως ήταν μια «αξέχαστη γέννα». «Η μαμά και το μωρό είναι καλά και μπορούμε όλοι πλέον να γελάσουμε με το πόσο εντυπωσιακή μπορεί να είναι μια γέννα. Ειδικά επειδή οι αστυνομικοί έδειχναν τόσο σοκαρισμένοι» έγραψαν στην ανάρτηση. «Κάνοντας πολλές δουλειές ταυτόχρονα: Να πιάνεις ένα μωρό και να ενημερώνεις τους αστυνομικούς πως είναι όλοι καλά, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Μία από τις πιο συναρπαστικές γεννήσεις του 2020!»

Leave a Reply