ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΒΑΣ- Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έχω εδώ και καιρό μανία με την καλή διατροφή ή για την ακρίβεια, απο τότε που απέκτησα τον Μάρκο, το πρώτο μου παιδί!

Λίγο μετά την άφιξη του Μάρκου στην ζωή μου, άρχισε και η ατελείωτη αναζήτηση του φαγητού του! Βιολογικά καταστήματα, παντοπωλεία, e-shops, όλα τα γύριζα για να βρω απλά πράγματα: αγνά ζυμαρικά, αλεύρι, γνήσιο μέλι,και ότι άλλο είχε το μενού της μέρας!

Ένοιωθα ότι είχα ένα νέο project στην ζωή μου, αυτό της διατροφής, γιατί έχανα τόση ώρα για να αγοράζω τρόφιμα από πολλά διαφορετικά σημεία, και συχνά με (αδικαιολόγητα) υψηλό κόστος. Μετά ήρθε και το δεύτερο και το τρίτο παιδί και φυσικά οι επισκέψεις στις αγορές μειώθηκαν – ή να πω κόπηκαν!

Έτσι έψαξα να βρω πως θα καλύψω την ανάγκη μου για ποιοτικά (Ελληνικά πάντα) προϊόντα, χωρίς να πρέπει να αλωνίζω όλη την πόλη! Και εκεί ανακάλυψα την Φάρμα της Άβας, που είναι ένα website που έχει μαζέψει όλα τα e-shop Ελλήνων παραγωγών!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 2

Παραγωγοί απο όλη την Ελλάδα στήνουν εκεί το e-shop τους και πουλάνε οι ίδιοι τα προϊόντα τους σε τιμές παραγωγού.

Μόλις μπήκα στο website της Φάρμας της Άβας στο www.fava.gr άρχισα να ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα με όλα τα προϊόντα που έβλεπα μπροστά μου! Κριθαράκι με φρέσκα αυγά και κατσικίσιο γάλα απο την Αράχοβα, βιοδυναμικό δίκοκκο αλεύρι απο τη Λάρισα, καλαμποκένια δημητριακά χωρίς γλουτένη απο την Κόρινθο, άλειμμα μελιού με ιπποφαές απο την Σπάρτη, και άλλα τόσα υπέροχα προϊόντα που μου θύμισαν τι θησαυρούς βγάζει ο τόπος μας, ενώ εμείς αγοράζουμε όλο τα ίδια και τα ίδια απο τα supermarkets.

Παρήγγειλα αμέσως μπάρες δημητριακών για το σχολικό σνακ των μεγάλων, στριφτάρια με παντζάρι για το μεσημεριανό του μωρού και ένα υπέροχο λάδι προσώπου με βαλσαμέλαιο και τριαντάφυλλο για εμένα! Δύο ημέρες μετά παρέλαβα τα τρία πακετάκια μου (έρχεται το καθένα απευθείας απο τον παραγωγό του), μαζί με την ικανοποίηση ότι βάζω υγιεινό φαγητό στο τραπέζι της οικογένειάς μου και παράλληλα στηρίζω τους Έλληνες παραγωγούς μας!

Επισκεφθείτε την Φάρμα της Άβας και δείτε όλα τα μαγαζιά των παραγωγών εδώ

Leave a Reply