ΝΕΕΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΝΕΑ ΜΕ…ΓΑΛΑ

IMG_2308Πριν από λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο ένα κουτί με #neamegala. Από μέσα ξεπήδησαν υπέροχες χάρτινες φιγούρες που με έκαναν να υποψιαστώ ότι τα νέα του αγαπημένου Bio-bebe είναι όντως με…γάλα! Γάλα βιολογικό, φυσικά, αφού μιλάμε για μια εταιρεία που θέλει να προσφέρει προϊόντα αγνά και απαλλαγμένα από συστατικά που επιβαρύνουν τον οργανισμό των μικρών μας. Δύο νέες κρέμες λοιπόν, με γάλα αυτή τη φορά και… μόλις έπιασα τα κουτιά ένιωσα να μου ξαναέρχεται αυτή η επιφοίτηση ανεξάντλητων μαμαδογνώσεων, η οποία ξεκινά λίγο πριν φέρεις στον κόσμο το πρώτο σου παιδί και μειώνεται γεωμετρικά όταν αυτό αρχίσει να μεγαλώνει και να αποκτά παρέα συγγένειας πρώτου βαθμού.

Είναι τότε που (νομίζεις ότι) τα ξέρεις όλα, τότε που θέλεις να προσφέρεις πάντα το πιο εκλεκτό, τότε που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με το κέρας της Αμάλθειας. Το γάλα μόνο μητρικό, το σαπούνι μόνο πράσινο, οι σπόροι δημητριακών που θα συνθέσουν το απογευματινό γεύμα του μικρού θεού σου μόνο βιολογικοί, ακατέργαστοι-μα πόσες ώρες θέλει για να βράσει το κεχρί; Θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι σαν κρέμα από κάτι σαν δημητριακά, να προσπαθώ να ταΐσω τον μικρό Γιωργάκη με κάτι σαν γεύμα και εκείνος να τρώει με το ζόρι μια κουταλιά. Στην εύλογη απορία της γιαγιάς του Γιωργάκη “μα γιατί δεν του δίνεις μια από τις έτοιμες κρέμες-η κόρη της Μαρίας δίνει την τάδε και έχει βρει την υγειά της”, εγώ απαντούσα “μα δεν είναι βιολογική, δε βλέπεις, είναι τίγκα στη ζάχαρη”. 

κρέμες

11 χρόνια πριν, οι επιλογές μου ήταν πραγματικά μηδενικές και δεν μετανιώνω για την τίμια-και κάποιες φορές γραφική-προσπάθειά μου να κρατήσω τον Γιωργάκη, ο οποίος τώρα του δίνει και καταλαβαίνει-μακριά από τη ζάχαρη.

11 χρόνια και 3 παιδιά μετά, λοιπόν, από τις πρώτες επαφές μου με βραστήρες, κουταλάκια και μπολάκια, εύχομαι να μπορούσα να μπω σε χρονομηχανή και να έκανα τη ζωή μου λίιιιγο πιο εύκολη. Γιατί οι νέες κρέμες της Bio-bebe Φαρίν Λακτέ με βρώμη και γάλα και Ρυζάλευρο βανίλια με γάλα είναι 100% βιολογικές, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο συστατικό. Φτιάχνονται εύκολα, μόνο με νερό και έχουν τέλεια υφή, ενώ περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά. Και έρχονται να συμπληρώσουν μια υπέροχη οικογένεια βιολογικών κρεμών που είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στα δικά σας  bio-bebe. Γιατί, μανούλες, τα bio-bebe μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που πολύ σύντομα δεν θα μπορείτε να διαλέξετε εσείς για αυτά….Οπότε, χαλαρώστε και απολαύστε! 

Leave a Reply