ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ STICK2STICK ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Post_Diagonismos_2019Το Taλκ και η stick2stick διεξάγουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερούς από από ένα διακοσμητικό αυτοκόλλητο βινυλίου της επιλογής τους από το e-shop  stick2stick, αξίας έως 20€.

Ο πρώτος τυχερός/ρή κερδίζει αυτοκόλλητο αξίας έως 20€. Ο δεύτερος και ο τρίτος αξίας έως 15€.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Stick2Stick στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Τaλκ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 17.11.2019 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά. Τα έξοδα αποστολής εκτός Ελλάδος επιβαρύνουν το νικητή.

Stars_333

Το σπίτι μας είναι ο πιο «δικός μας» χώρος. Πρέπει να μας γεμίζει θετική ενέργεια, να είναι φιλόξενος και να μας ξεκουράζει μετά από μια δύσκολη μέρα. Ειδικά το παιδικό δωμάτιο, πρέπει να παρέχει θαλπωρή, αίσθηση ασφάλειας και οπτικά ερεθίσματα που να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του παιδιού. Η stick2stick σχεδιάζει μοναδικές, πρωτότυπες προτάσεις για κάθε χώρο σας βασισμένη σε αυτές τις αρχές. Όλα τα αυτοκόλλητα προάγουν την μάθηση, είναι μη τοξικά, τοποθετούνται χωρίς εργαλεία και αφαιρούνται εύκολα, χωρίς να προκαλούν φθορά στον τοίχο. Ανακαλύψτε υπέροχες ιδέες για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου αλλά και κάθε χώρου σας, σε πολύ προσιτές τιμές και απλά… ανανεωθείτε!

Terataki_263

Το βινύλιο είναι ένα μη τοξικό, αδιάβροχο, πλαστικό υλικό, με ματ υφή, το οποίο παρέχεται σε 32 συγκεκριμένες αποχρώσεις και μπορεί να κοπεί σε ό,τι σχέδιο θέλουμε. Λόγω του πολύ λεπτού πάχους του δεν εξέχει και συνεπώς δίνει την εντύπωση ότι είναι ζωγραφιστό στον τοίχο. Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κολλούνται σε λείους και ελαφρώς σαγρέ τοίχους και να αντέχουν πάρα πολλά χρόνια. Λόγω του ότι είναι αδιάβροχα, μπορούν να καθαριστούν πολύ εύκολα, περνώντας απο πάνω τους ένα βρεγμένο πανί. Η κόλλα τους είναι πολύ ισχυρή, αλλά ταυτόχρονα έχει την ιδιότητα να μην αφήνει υπολείμματα και να μην καταστρέφει τον τοίχο σε περίπτωση αφαίρεσής τους.

FoxOnBicycle_471

Σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Logo_Stick2Stick

Shop Online: Stick2stick.eu

Fb: Stick2stick


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Stick2stick (εφεξής δωροθέτης) διεξάγουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερούς από ένα διακοσμητικό αυτοκόλλητο βινύλιου, αξίας έως 20 ευρώ.  
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στο δωροθέτη, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 17.11.2019. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στην ενημέρωση του Stick2stick για το όνομά τους και τα λοιπά στοιχεία τους εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Μετά την κλήρωση, όλες οι συμμετοχές διαγράφονται αυτόματα και δεν γίνεται συγκέντρωση και επεξεργασία των δεδομένων. 
 9. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά, κατόπιν συνεννόησης με τον δωροθέτη. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 10. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 11. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού.