ΠΕΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ/ΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΥΤΙΩΝ ΣΤΟ SKARAS JEWELS

τρύπημα αυτιώνΤο Τaλκ και το Κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels διεξάγουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε πέντε τυχερούς/ές από ένα τρύπημα αυτιών με επώνυμα, υποαλλεργικά προϊόντα. Μαμάδες και κόρες [αλλά και -γιατί όχι;- μπαμπάδες και γιοι] σπεύσατε!!!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε Like στις σελίδες του Τaλκ και του Κοσμηματοπωλείου Skaras Jewels στο Facebook εδώ και εδώ και στο Instagram εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Τaλκ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές/νικήτριες έχουν δικαίωμα εξαργύρωσης του δώρου τους μέχρι και δυο μήνες μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Κοσμηματοπωλείο Skaras JewelsΤο κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels κλείνει φέτος 70 χρόνια λειτουργίας και ο καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσει είναι δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα «κόσμημα» στην περιοχή του Χίλτον. Φέροντας μαζί του τις καλύτερες αναμνήσεις και την πλούσια πείρα που του χάρισε η παρουσία του στην Ευτυχίδου 39, το Skaras Jewels σας καλωσορίζει στο νέο του κατάστημα επί της Σπύρου Μερκούρη 74 στην Αθήνα, με σκοπό να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά και με πιο ανανεωμένη διάθεση, να βρίσκεται κοντά σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Ο νέος, σύγχρονος χώρος του Skaras Jewels είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης στο κοινό ενώ η εύκολη πρόσβασή του με το μετρό -μόλις 2 λεπτά από τον σταθμό Ευαγγελισμός- το κάνει το ιδανικό σημείο για τις αγορές σας, σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε. Στο νέο κατάστημα Skaras Jewels παρέχεται πλέον και η δυνατότητα private shopping, με δειγματισμό σε privé χώρο εντός του καταστήματος, κατόπιν ραντεβού. Η ομάδα του Skaras Jewels ανυπομονεί να σας δει όλους στη νέα της επαγγελματική στέγη και να μοιραστεί μαζί σας τον ενθουσιασμό και το κέφι της για αυτό το νέο ξεκίνημα!Κοσμηματοπωλείο Skaras JewelsΛίγα λόγια για το Skaras Jewels: Το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels λειτουργεί εδώ και 3 γενιές, από το 1952 έως και σήμερα. 70 χρόνια είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας που θέλετε να συνοδεύσετε με ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ρολόι. Οι δικές σας στιγμές και τα δικά σας θέλω γίνονται η δική μας έμπνευση έτσι ώστε να σας εξυπηρετούμε με πάθος, τεχνογνωσία και αξιοπιστία. Στο Skaras Jewels καλύπτουμε κάθε σας επιθυμία μέσα από ποικιλία επώνυμων ποιοτικών κοσμημάτων, οίκων και σχεδιαστών, αλλά και tailor made δημιουργιών φτιαγμένων μόνο για εσάς. Η φιλοσοφία μας: Οι δικές σας στιγμές, η δική μας έμπνευση! Ο στόχος μας: Να νιώθετε ευτυχισμένοι και σίγουροι με την επιλογή σας!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το Κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τρύπημα αυτιών. 
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Πέμπτης 1.9.2022. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές.
  6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
  7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. 
  8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του έως και δύο μήνες μετά την ημερομηνία δημοσίευσης των αποτελεσμάτων. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
  9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
  10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.  

Leave a Reply