ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

kastaniotiΤο Τaλκ και οι εκδόσεις Καστανιώτη διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τέσσερις τυχερούς επισκέπτες της ιστοσελίδας ένα από τα καινούργια τους παιδικά βιβλία. Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθεί από ένα βιβλίο από τους ακόλουθους τίτλους:

Ελένη Πριοβόλου Φως σε μαύρο ουρανό
Βιλ Γκμέλινγκ Καλοκαίρι στην πισίνα

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή. Εφόσον έχετε Facebook, κάντε like στις σελίδες του Taλκ και των εκδόσεων  Καστανιώτη  εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Πέμπτη 27.8.2020 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα λάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Καστανιώτη. Αν είναι από την επαρχία τα βιβλία θα τους αποσταλούν ταχυδρομικά.

978-960-03-6705-8b

Το γεράκι στην καμινάδα της Ειρήνης Αγγέλη

Εικονογράφηση: Πέρσα Ζαχαριά

Ένα παιδί. Τρία γεράκια. Ένα δίλημμα. Τα γεράκια έφτιαξαν φωλιά στην καμινάδα. Τα δύο είναι μικρά, δεν μπορούν να πετάξουν. Ακόμα. Έρχεται παγωνιά και ο μπαμπάς θέλει να ανάψει το τζάκι. Θα καταφέρει το κορίτσι να βοηθήσει τους νέους της φίλους; Μια ιστορία για εκείνες τις στιγμές στη ζωή που οι αποφάσεις μάς δυσκολεύουν αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε. [Σειρά ΣΚΙΟΥΡΑΚΙ, για παιδιά από 3 ετών]

978-960-03-6711-9bΚαλοκαίρι στην πισίνα, του Βιλ Γκμέλινγκ

Μετάφραση: Πελαγία Τσινάρη

Ένα βιβλίο που μιλά για μια παρέα παιδιών, για την καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και τα όνειρά τους, τις συζητήσεις τους ένα καλοκαίρι, αυτό που περνούν δίπλα στην πισίνα, ένα καλοκαίρι που τα ωριμάζει, καθώς με χιούμορ προσπαθούν να προσαρμοστούν στην ηλικία τους και τα προβλήματά της. [Σειρά ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, για παιδιά από 10 ετών]

978-960-03-6707-2bΒασιλιάδες της βαβούρας 1 – Φιλικοί σαν τα σκυλόψαρα, του Γιάκομπ Μ. Λέοναρντ

Μετάφραση: Δέσποινα Κλεομβρότου

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε ο Γιούστους το πόδι του στο καινούργιο σχολείο, κατάλαβε αμέσως ποιον θα έχει να αντιμετωπίζει εκεί κάθε μέρα. Ο Αμπντί χασκογέλαγε σαν δεινόσαυρος T-Rex πριν απ’ το πρόγευμα και οδηγούσε τη συμμορία του κατευθείαν προς το μέρος του. Ο Γιούστους ήταν σίγουρος πως σύντομα θα τον μετέτρεπαν σε τροφή για τα ψάρια. Όταν, όμως, ο Αμπντί ανακοίνωσε πως είναι ο KING OF SCHOOL, ο Γιούστους άρχισε να γελάει δυνατά και τρανταχτά! Στο σχολείο θα υπήρχε μόνο ένας KING, εκείνος. Κάπως έτσι αρχίζει ο καθημερινός πόλεμος ανάμεσα στα δυο παιδιά. Ποιος θα πάρει με το μέρος του τους περισσότερους μαθητές; Ποιος θα σκαρώσει τις πιο χοντρές πλάκες στους καθηγητές; Ποιος θα σκαρφιστεί το πιο απίθανο πράγμα για να κατατροπώσει τον εχθρό και να τον ρεζιλέψει στα μάτια όλων; Το έπαθλο είναι μεγάλο, ο νικητής μόνο ένας: ο μοναδικός, ο αναμφισβήτητος, ο ανυπέρβλητος KING OF SCHOOL, ο Βασιλιάς της Βαβούρας. Λάβετε θέσεις λοιπόν, η μάχη ξεκινά. Ένας πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης… από τα γέλια. [Σειρά ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, για παιδιά από 12 ετών]

978-960-03-6706-5bΦως σε μαύρο ουρανό, της Ελένης Πριοβόλου

Ο δεκαεξάχρονος Ντίνος, μαθηματικό κεφάλι, κατεβάζει διαρκώς την κουκούλα. Για να μη βλέπει και να μην τον βλέπουν. Οι συνθήκες της ζωής του δεν τον ευνοούν. Τρέχει σαν δαρμένο σκυλί. Και πεινασμένο. Η οικογένεια έχει πάψει να αποτελεί γι’ αυτόν ασφαλές καταφύγιο κι εκεί έξω ο κόσμος μοιάζει εχθρικός. Όμως βγαίνει να τον αντιμετωπίσει. Μέσα στα ερείπια, ένα όνειρο φυτρώνει. Το ακολουθεί. Στην αβέβαιη πορεία του συναντά ανθρώπους σαν και αυτόν. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν τα υποστυλώματα, όχι απλά της επιβίωσης, αλλά της ζωής. Ένα βιβλίο για την καταστολή του μίσους, την πίστη σε έναν σκοπό και την καλλιέργεια της αγάπης σαν μόνο προορισμό, μέσα σε έναν εχθρικό κόσμο που αλλάζει δραματικά. [Σειρά ΓΕΦΥΡΕΣ, για παιδιά από 15 ετών]


 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και οι Εκδόσεις Καστανιώτη διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τέσσερις τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν ένα παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Καστανιώτη.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. 
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Πέμπτης 27.8.2020 Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 4 νικητές και 4 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο Facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων διαγράφονται αμέσως μετά την κλήρωση. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Καστανιώτη ή, αν είναι από την επαρχία, ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

One Response

 1. Σερτάν Ιούλιος 29, 2020