ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤA ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

26231294_404892849932110_6407086658602016503_nΤο Τaλκ και οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τρεις τυχερούς επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς «Μια σειρά από ατυχή γεγονότα», που μόλις επανακυκλοφόρησαν σε νέα μετάφραση της Εύης Γεροκώστα.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή. Εφόσον έχετε facebook, κάντε like στις σελίδες του Taλκ και των Ελληνικών Γραμμάτων εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Τρίτη 27.3.2018 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα λάβουν το βιβλίο τους από τις Εκδόσεις Πεδίο, Πεσμαζόγλου 5, ΑΘΗΝΑ, 10564, Τηλ: 210-3229620, Ωράριο: Δε. & Τετ. 9:30-14:30,  Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00, Σάβ. 10:00-14:30. Αν είναι από την επαρχία τα βιβλία θα τους αποσταλούν ταχυδρομικά.

32

Ποιος δεν γνωρίζει τη best seller σειρά εφηβικών βιβλίων «Μια σειρά από ατυχή γεγονότα», που μεταφράστηκαν σε 41 γλώσσες, ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα 51 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφέρθηκαν στη μεγάλη και πρόσφατα στη μικρή οθόνη; Ο συγγραφέας τους Λέμονι Σνίκετ, κατά κόσμον Ντάνιελ Χάντλερ, αφιερώνει τα βιβλία της σειράς σε μια μυστηριώδη γυναίκα ονόματι Μπέατρις.

33Τα βιβλία αφηγούνται τη θλιβερή ιστορία τριών πολύ άτυχων παιδιών, της Βάιολετ, του Κλάους και της Σάνι Μποντλέρ, που η ζωή τους είναι γεμάτη βάσανα και συμφορές από την ημέρα που έχασαν τους πλούσιους γονείς τους σε μια φοβερή πυρκαγιά η οποία κατέστρεψε το σπίτι τους. Σπουδαίες ιστορίες θάρρους και ψυχικής δύναμης από παιδιά που μοιάζουν να τραβούν τη δυστυχία σαν μαγνήτες. «Είναι ευγενικά, έξυπνα παιδιά, όμως, λυπάμαι ειλικρινά που το λέω αυτό, η ζωή τους είναι γεμάτη βάσανα και ατυχίες. Οι περιπέτειες αυτών των παιδιών είναι οικτρές και θλιβερές…» λέει ο ίδιος ο δημιουργός τους.

34

Σε πρώτη φάση, από τα «Ελληνικά Γράμματα», επανακυκλοφησαν τα τρία πρώτα από τα συνολικά 13 βιβλία της σειράς: «Η κακή αρχή», «Το δωμάτιο με τα ερπετά» και «Το φαρδύ παράθυρο», σε νέα μετάφραση της Εύης Γεροκώστα, ενώ ακολούθησε η κυκλοφορία του 4ου και του 5ου τόμου, με τίτλους «Το εργοστάσιο της συμφοράς» και «Το αυστηρό σχολείο».


 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και οι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς «Μια σειρά από ατυχή γεγονότα».
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. 
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τρίτης 27.3.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο από τις Εκδόσεις Πεδίο, Πεσμαζόγλου 5, ΑΘΗΝΑ, ή, αν είναι από την επαρχία, ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

2 Σχόλια

 1. ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΕΣΙΔΟΥ Μάρτιος 10, 2018
 2. Σερτάν Μάρτιος 7, 2018