ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ SANITAS FUN

sanitas funTo Taλκ οργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων SANITAS Fun, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, που θα περιλαμβάνει χάρτινες σακούλες τροφίμων, σακούλες slide & lock και τρία σκεύη φαγητού. 

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Sanitas στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Taλκ εδώ.

O διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27.9.2018 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του Τaλκ, ενώ αν είναι από την επαρχία το δώρο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

Η SANITAS λανσάρει φέτος τη νέα σειρά προϊόντων SANITAS Fun, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, με χαρακτηριστικό τους την εύκολη χρήση και την ασφαλή επαφή με τα τρόφιμα. Η σειρά περιλαμβάνει:

sanitas2

 • Χάρτινες σακούλες τροφίμων με αυτοκόλλητες ταινίες με ειδική αδιάβροχη επίστρωση που τους προσδίδει μεγάλη αντοχή. Οι σακούλες είναι κατάλληλες για επαφή με όλους τους τύπους τροφίμων, ενώ τα χαρούμενα αυτοκόλλητα που περιέχουν, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο το κολατσιό των παιδιών, δίνοντας συγχρόνως και μια χαρούμενη νότα σε αυτό.

sanitas-fun-bags

 • Σακούλες slide & lock, για προστασία της φρεσκάδας των τροφίμων χάρη στο αεροστεγές κλείσιμο που παρέχει ο πρωτοποριακός τους μηχανισμός. Είναι εξαιρετικά εύχρηστες, από ενισχυμένο υλικό, ώστε να μην σκίζονται εύκολα, ενώ επιπλέον προσφέρουν τη δυνατότητα να γράψετε πάνω στον ειδικό χώρο στην μπροστινή όψη της σακούλας το όνομα του παιδιού.

Sanitas12

 • 3 σκεύη φαγητού που δίνουν λύσεις στην απαιτητική καθημερινότητα και τον λιγοστό χρόνο των μαμάδων. Τα σκεύη SANITAS Fun είναι BPA free ώστε να εξασφαλίζουν την ασφαλή επαφή με τα τρόφιμα. Τα ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους τα καθιστούν κατάλληλα για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων. Τα τρία διαφορετικά μεγέθη (για κανονικό γεύμα, τοστ και σνακ) σε χαρούμενα σχέδια αποτελούν έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο μεταφοράς των υγιεινών, σπιτικών γευμάτων και σνακ.

Η SANITAS, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα με τη νέα σειρά SANITAS Fun, συνεχίζει να παρέχει διπλή εγγύηση με κάθε προϊόν της.Τα παιδιά σας τώρα απέκτησαν έναν καινούριο φίλο, τη νέα σειρά SANITAS Fun!


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν από μια σειρά προϊόντων SANITAS Fun. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στην ΓΡ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., η οποία συμμετέχει ως δωροθέτης, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27.9.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ συμμετέχει μόνον με την αποστολή των δώρων στην Ταλκ και ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση έχει σε σχέση με τον διαγωνισμό.
 7. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές διαγράφονται αμέσως και δεν γίνεται συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. 
 8. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Ταλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές. 
 9. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 10. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 11. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

10 Σχόλια

 1. Μαρία Οχταρα Σεπτέμβριος 17, 2018
 2. geo Σεπτέμβριος 17, 2018
 3. Καυερινα Κραβαριτη Σεπτέμβριος 15, 2018
 4. Νάσος Χρήστου Σεπτέμβριος 15, 2018
 5. ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΤΟΥΡΑ Σεπτέμβριος 15, 2018
 6. ΚΩΣΤΑΣ Σεπτέμβριος 15, 2018
 7. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ Σεπτέμβριος 12, 2018
 8. Βάγια Τσακνάκη Σεπτέμβριος 11, 2018
 9. ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ Σεπτέμβριος 11, 2018
 10. Σερτάν Σεπτέμβριος 11, 2018