ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΙΝΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MAMA PINIATA

mamapiniataΤο Τaλκ και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mamapiniata.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερά παιδιά από μια υπέροχη πινιάτα της επιλογής τους, αξίας μέχρι 35 ευρώ. H πινιάτα δεν θα είναι γεμισμένη. Μπορείτε να δείτε τις πινιάτες για αγόρια εδώ και τις πινιάτες για κορίτσια εδώ.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή. Εφόσον έχετε facebook, κάντε like στις σελίδες του Taλκ και του  mamapiniata εδώ και εδώ  αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Κυριακή 4.3.2018 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά και η εξαργύρωσή του πρέπει να γίνει μέσα σε 12 μήνες, αφού, όμως, έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα και τουλάχιστον 15 μέρες πριν τη μέρα που θα θέλουν την πινιάτα τους.

κουκουβάγια

Λίγα λόγια γα τη mamapiniata: Η Βάσω Κυριοπούλου, μαμά δύο παιδιών, φτιάχνει πινιάτες, χάρτινες κατασκευές, δηλαδή, που γεμίζουν με ζαχαρωτά και μικροδωράκια και τις σπάνε σε παιδικά πάρτι και όχι μόνο. Πάντα «έπιαναν τα χέρια της», αλλά κατά βάση είναι οπαδός του ρητού: «η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο». Έφτιαξε την πρώτη της πινιάτα, ένα μοβ ψαράκι, στα τρίτα γενέθλια της κόρης της και από τότε τέσσερα χρόνια και πάρα πολλές πινιάτες μετά, έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά! Η Mama Piniata γεννήθηκε μετά από παρότρυνση φίλων και το χόμπι έγινε σε μια νύχτα δουλειά, ευχάριστα δημιουργική, απ’ αυτές που πάντα ήθελες πολύ να κάνεις. Μπορεί να μην διαλέγει εκείνη το θέμα, γιατί τα παιδιά ξέρουν πάντα ακριβώς τι θέλουν, αγαπά όμως τη στιγμή που η ιδέα που στριφογύριζε στο μυαλό τους ολοκληρώνεται και εισπράττει το χαμόγελό τους μόλις δουν το αποτέλεσμα. Τον τελευταίο καιρό η δουλειά της τυγχάνει μεγαλύτερης αναγνώρισης και τα σχόλια είναι πολύ ενθαρρυντικά, όμως πρωταρχικός της στόχος είναι να τη διατηρεί σταθερή και ποιοτικώς αναλλοίωτη, αν και όσον αφορά στο καλλιτεχνικό κομμάτι, όσο της αρέσει αυτό που κάνει, πάντα θα εξελίσσεται.

Δείγματα της δουλειάς της μπορείτε να δείτε στο site mamapiniata.gr, στη σελίδα  στο facebook facebook.com/mamapiniata, στο instagram instagram.com/mamapiniata, καθώς και στο pinterest gr.pinterest.com/mamapiniata

zebra-talk-mamapiniata


Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το mamapiniata.gr διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν από μία πινιάτα, αξίας μέχρι 35 ευρώ. (όχι γεμισμένη)
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. 
  4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 4.3.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
  5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές. 
  6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
  7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. 
  8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά και η εξαργύρωσή του πρέπει να γίνει μέσα σε 12 μήνες, αφού, όμως, έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα και τουλάχιστον 15 μέρες πριν τη μέρα που θα θέλουν την πινιάτα τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
  9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
  10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.