ΚΕΡΔΙΣΤΕ 20 ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΤΗΣ CHRISTOU 1910

Christou_20180227_01802Το Τaλκ και η Christou 1910 διοργανώνουν #backtoschool διαγωνισμό και προσφέρουν σε 20 τυχερούς απο ένα ζευγάρι ανατομικούς παιδικούς πάτους, σε νούμερα από 18 έως 34, έτσι ώστε οι μικροί μας φίλοι να απολαμβάνουν ένα ξέγνοιαστο βάδισμα με εκπαιδευτικό, ανατομικό, αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα! Η Christou 1910 βάζει τη φροντίδα της ομαλής ανάπτυξης του παιδικού ποδιού στο προσκήνιο και ταυτόχρονα εξάπτει τη φαντασία τους μέσα από μαγικούς κόσμους, υπερήρωες και φανταστικά τερατάκια! 

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Christou 1910 στο facebook εδώ και εδώ  αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα τις Πέμπτης 27.9.2018 και η κλήρωση θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το γραφείο του Τaλκ, ενώ αν είναι από την επαρχία, το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

Clipboard1

Πώς να ξεχάσεις τα πρώτα τους βήματα και τα μικροσκοπικά πατουσάκια που-πριν το καταλάβεις-έχουν γίνει παιδικά και μετά εφηβικά; Το παιδικό πέλμα συνεχώς μεγαλώνει και μαζί με αυτό αναπτύσσεται η ποδική κάμαρα που παίζει σημαντικό ρόλο στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, την ισορροπία και την αποφυγή μελλοντικών ορθοπεδικών προβλημάτων. Σε μια εποχή που το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού υποφέρει από μυοσκελετικά προβλήματα, οι ανατομικοί πάτοι της Christou 1910 για παιδιά είναι δίπλα σε κάθε τους βήμα, ώστε να βοηθήσουν τα ποδαράκια τους να έχουν ομαλή ανάπτυξη και σωστή στήριξη από μικρή ηλικία.

Με αφρώδες υλικό ORTHOLITE και ανοιχτούς πόρους που αφήνουν τον πάτο να αναπνέει, οι παιδικοί πάτοι της Christou 1910 στηρίζουν την καμάρα καθώς μεγαλώνει και χαρίζουν όλη τη σταθερότητα που χρειάζεται, προστατεύοντας από τραυματισμούς και πλατυποδία. Ταυτόχρονα, απορροφούν τους κραδασμούς εξασφαλίζοντας ξέγνοιαστο παιχνίδι και άθληση χωρίς κούραση. Πλένονται στο χέρι με χλιαρό νερό και κόβονται πολύ εύκολα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

MONSTERS

Αναζητήστε τη σειρά The Monsters που δημιούργησε για εμάς η εικονογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων @Elise_Gravel σε επιλεγμένα super market ενώ κάνετε τα ψώνια της ημέρας σας, για σημεία πώλησης επισκεφτείτε δείτε εδώ.

www.christou1910.com,

https://www.facebook.com/Christou1910/

https://www.instagram.com/christou1910/

31171491_359384397883784_4480771768818073600_n


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Christou 1910 διοργανώνουν #backtoschool διαγωνισμό και προσφέρουν σε 20 τυχερούς απο ένα ζευγάρι ορθοπεδικούς παιδικούς πάτους, σε νούμερα από 18 έως 34. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στη  Christou 1910, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27.9.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 20 νικητές και 20 αναπληρωματικοί νικητές.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 3 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Ταλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Τα δώρα θα παραληφθούν από τα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό, ενώ αν κάποιος από τους νικητές είναι από την επαρχία, το δώρο θα του αποσταλεί ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

One Response

 1. geo Σεπτέμβριος 13, 2018