Advertisement

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

IMG_20180428_113141Το Τaλκ και ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων προσφέρουν σε 3 νικητές από 2 μαθήματα ιππασίας (είτε για ενήλικες είτε για παιδιά). Το δώρο πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 28.6.2018 στις 12 το μεσημέρι και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά, στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με τηλεφωνική κλήση ή e-mail και θα επικοινωνήσουν με τον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων για να κανονίσουν τα μαθήματά τους.

Ιππικός Όμιλος ΜεσογείωνΟ Ιππικός Όμιλος Μεσογείων βρίσκεται σε μία καταπράσινη, υπέροχη έκταση στην Ανατολική Αττική, κοντά στο αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το άθλημα της ιππασίας, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά και να ζήσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία!

3

Στη Σχολή του Ομίλου παραδίδονται μαθήματα ιππασίας με πόνι για παιδιά ηλικίας 2-6 ετών, μαθήματα ιππασίας με άλογο για παιδιά από 7 ετών και άνω, βόλτες με πόνι για παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών, καθώς και μαθήματα ιππασίας ενηλίκων και μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας. Επιπλέον, μία φορά το μήνα, πραγματοποιούνται ιππικές δραστηριότητες για παιδάκια από 10 μηνών έως 4 ετών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με έμπειρους και εγκεκριμένους προπονητές.

IMG_20180520_193720

Στο φιλόξενο Club House του Ομίλου θα βρείτε έναν άνετο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να παρακολουθείτε τους ιππείς και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε διάφορα σνακς, τον καφέ ή και το αναψυκτικό σας. Διατίθεται ασύρματη δωρεάν internet σύνδεση καθώς και ευρύχωρο ιδιωτικό, επίσης δωρεάν, parking. Ελάτε να κάνετε τη βόλτα σας μαζί με τα παιδιά ή τους αγαπημένους σας και να περάσετε εκπληκτικά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 638 9929
Διεύθυνση: Έξοδος Φιλοζωικής, Κ1 τοπικές οδοί, Κορωπί (δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)
Facebook: Ιππικός Όμιλος Μεσογείων (ΙΟΜ)


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από δυο μαθήματα ιππασίας, είτε για ενήλικες είτε για παιδιά. 
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία, μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές. 
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.  
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
  7. Οι νικητές συναινούν στην δημοσιοποίηση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στην ενημέρωση του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων. 
  8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
  9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.