ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ FILA GIOTTO

FB Διαγωνισμός coverΤο Τaλκ και η Fila Hellas διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρει σε δύο τυχερούς επισκέπτες της ιστοσελίδας μας από ένα σχολικό σετ προϊόντων ζωγραφικής, που θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα δώρα:

 • Μαρκαδόρους Giotto Turbo Maxi 24τμχ
 • Ξυλομπογιές Giotto Elios 24τμχ
 • Νερομπογιές Giotto 12τμχ
 • Κηρομπογιές Giotto Cera 9cm 12τμχ
 • Κόλλα Λευκή Giotto Vinilik 1kg

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της FILA HELLAS εδώ και εδώ αντίστοιχα και έπειτα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Πέμπτη 20.9.2018 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

455000_A_HighRes

Μαρκαδόροι Giotto Turbo Maxi 24 τμχ

Turbo-powered χρώμα. Όταν θέλετε να χρωματίσετε, ο Giotto Turbo Color μαρκαδόρος δε θα σας απογοητεύσει ποτέ! Μεγάλοι μαρκαδόροι, εύκολη λαβή με χοντρή άκρη, διαμέτρου 5 mm. ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ 100% ασφαλείς. Ασφαλές μελάνι superwashable, ξεπλένεται από τα χέρια και από τα υφάσματα στους 40° στο πλυντήριο. Αεριζόμενο καπάκι ασφαλείας. Άκρη έξτρα ανθεκτική, μεγάλης ελαστικότητας που διατηρεί το σχήμα της. Διαθέσιμο σε συσκευασίες μέχρι και 24 φωτεινών χρωμάτων. 

275900_A_HighRes

Ξυλομπογιές Giotto Elios 24 τμχ

Νέα τριγωνική ξυλομπογιά wood free, χωρίς ξύλο και χωρίς θραύσματα όταν σπάει. Με έξτρα ανθεκτική μύτη 3,3 mm. Σε 24 φωτεινά χρώματα, εύκολη στο ξύσιμο. 

351200_B_HighRes(1)

Νερομπογιές Giotto 12 τμχ

Νερομπογιές σε νέο σχήμα, που διευκολύνει τη χρήση. Πλουσιότερα και έντονα χρώματα, λαμπερά, με μεγάλη καλυπτικότητα. Το χρώμα μπορεί να αραιωθεί με νερό, για να δημιουργήσει φανταστικές διαφάνειες και εφέ ακουαρέλας. Διαθέσιμες σε συσκευασίες 12 και 24 χρωμάτων, πλήρεις με ποιοτικό συνθετικό πινέλο, με καπάκι-παλέτα και με σχεδιασμό που αποτρέπει τη διαρροή του νερού.

281200_A_HighRes(1)

Κηρομπογιές Giotto Cera 9cm 12 τμχ

Κηρομπογιές Giotto Cera 9cm σε χρώματα πλούσια, φωτεινά και ζωηρά. Εξαιρετικής ποιότητας, εύκολα στη χρήση και ιδανικά για όλες τις τεχνικές χρωματισμού. Οι Giotto Cera έχουν σχεδιαστεί για να πλένονται εύκολα από τα χέρια, τα υφάσματα και τις μη πορώδεις επιφάνειες. Το υψηλής ποιότητας κερί που περιέχουν οι κηρομπογιές τις κάνει εύκολες στη χρήση. Επίσης, είναι ιδανικές για κάθε είδους τεχνική ζωγραφικής, συμπεριλαμβανομένου του γκράφιτι.

542900_A_HighRes

Κόλλα Λευκή Giotto Vinilikkg

Λευκή κόλλα πολλαπλών χρήσεων σε μπουκάλι 1 kg. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κολλήσει. Μπορείτε να κολλήσετε τα πάντα με Giotto Vinilik! Πλούσια και ανθεκτική έχει σχεδιαστεί για να κολλάει σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, κεραμικά, και άλλα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο σχολείο ή στο γραφείο!

FB Διαγωνισμός post

Ανοίγουν τα σχολεία! Έχετε επιλέξει τα σχολικά σας προϊόντα; 

Η F.I.L.A. από το 1920 συνδυάζοντας την καινοτομία με το πάθος για δημιουργικότητα σχεδιάσει ένα ευρύ φάσμα από brands και χιλιάδες προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους, το σχολείο, του δασκάλους και όσους λατρεύουν τη δημιουργία!  Ξεφυλλίζοντας τον προϊοντικό της κατάλογο βλέπουμε πως υπάρχουν όλα όσα μπορεί να ζητήσει κάθε παιδί για το σχολείο! Ισχυρά Brands και αμέτρητα σχολικά προϊόντα, ασφαλή και πιστοποιημένα, ώστε να ξεκινήσει και φέτος μια δημιουργική σχολική χρονιά!

Η σειρά Giotto βρίσκεται στα σχολεία από το 1920 υποστηρίζοντας παιδιά και δασκάλους με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να χρωματίζουν, να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν, όπως μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, τέμπερες, κόλλες! Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή και πιστοποιημένα που προσφέρουν μεγάλη αξία.

Giotto logo

FILA logo


 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου δυο τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν προϊόντα ζωγραφικής Giotto.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. 
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Πέμπτης 20.9.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. Επίσης, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών, συναινούν στην ενημέρωση της Fila Hellas, προκειμένου να λάβουν ταχυδρομικά το δώρο τους. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

10 Σχόλια

 1. Αχιλλέας Σαμλίδης Σεπτέμβριος 20, 2018
 2. geo Σεπτέμβριος 8, 2018
 3. Φανή Μποτίνη Σεπτέμβριος 3, 2018
 4. STELLA MALITI Σεπτέμβριος 2, 2018
 5. Χρυσούλα Βασιλείου Σεπτέμβριος 2, 2018
 6. ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΤΟΥΡΑ Σεπτέμβριος 1, 2018
 7. Σερτάν Σεπτέμβριος 1, 2018
 8. Βάγια Τσακνάκη Αύγουστος 31, 2018
 9. Agathi Giakimtsouki Αύγουστος 31, 2018
 10. ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΟΥ Αύγουστος 31, 2018